• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

14.02.2016

18:35

UPOZORENJE ZA VOZAČE: U planinama i dolinama otvorite četvore oči zbog odrona!

Vesti

UPOZORENJE ZA VOZAČE: U planinama i dolinama otvorite četvore oči zbog odrona!

Podeli vest

Auto moto savez Srbije (AMSS) savetovao je večeras vozačima da obrate pažnju ukoliko se kreću putevima uz doline reka, pored stenskih useka i klisura, jer su ovih dana učestali odroni zbog česte promene vremena

U saopštenju AMSS se podseća da je tokom noći najavljeno naoblačenje, ponegde sa slabom kišom, kao i da će duvati slab do umeren južni i jugoistočni vetar, a krajem dana i tokom noći u košavskom području i na planinama jak vetar.

Na jugu Banata biće povremeno olujnih udara od preko 80 km/h.

AMSS je naveo da se saobraćaj na svim frekventnim putnim pravcima naše zemlje večeras odvija bez prekida i zastoja. 

AMŠ je takođe poručio vozačima da uspore brzinu kretanja u zonama radova, voznju prilagodite uslovima na putu i poštujte postavljenu saobraćajnu signalizaciju.

 

Besplatno parkiranje tokom praznika

U saopštenju se podseća da JKP Parking servis u Beogradu tokom obeležavanja Dana državnosti Srbije, u ponedeljak i utorak, 15. i 16. februara, neće kontrolisati i naplaćivati parkiranje u zoniranim delovima grada.


 



 

 


PRAVO PROLEĆE! U ponedeljak maksimalnih 22 stepena! Srčani bolesnici i asmatičari OPREZ!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set