• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

20.02.2016

08:05

SUNCE U OFANZIVI! Čeka nas lep zimski vikend!

Vesti

SUNCE U OFANZIVI! Čeka nas lep zimski vikend!

Podeli vest

U Srbiji će danas biti umereno i potpuno oblačno, u centralnim i južnim krajevima mestimično sa kišom, na višim planinama sa snegom, u ostalim krajevima uglavnom suvo, po podne sa dužim periodima sunčanog vremena



Kako je saopštio Republički hidrometeorološki zavod, vetar će biti slab i umeren, na istoku povremeno jak, severozapadni. Jutarnja temperatura od jedan do pet, a najviša dnevna od šest do 11 stepeni Celzijusa.

U Beogradu će danas biti umereno oblačno. Vetar slab i umeren, severozapadni. Jutarnja temperatura oko četiri, najviša dnevna oko devet stepeni.

Prema prognozi, izgledi vremena za sedam dana, do 27. februara, u nedelju će biti umereno i potpuno oblacno i malo toplije, u većini mesta suvo, samo na severu mestimicno sa kišom. Posle podne i uveče postepeno razvedravanje.

U ponedeljak pretežno sunčano i još toplije.

U utorak pre podne u severnim i zapadnim, a do kraja dana i u ostalim krajevima naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, padom temperature i pojačanim severozapadnim vetrom. Krajem dana i tokom noći na planinama sneg.

U sredu hladnije, na severu uglavnom suvo, u ostalim krajevima mestimično sa kišom, na planinama sa snegom, uglavnom ujutru i pre podne. Slab sneg je ponegde moguć i u nižim predelima. Posle podne postepeno razvedravanje. Duvaće umeren i jak severozapadni vetar.

U četvrtak i petak pretežno oblačno, mestimično sa kišom, na planinama sa snegom.U subotu suvo uz razvedravanje.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set