• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

23.02.2016

09:36

DA SE NE ZABORAVI Inicijativa da ulica u Bajmoku nosi ime Tijane Jurić!

Vesti

DA SE NE ZABORAVI Inicijativa da ulica u Bajmoku nosi ime Tijane Jurić!

Podeli vest

Fondacija Tijana Jurić je Skupštini Grada Subotice podnela inicijativu da naziv Ulice JNA u Bajmoku bude preimenovan u Ulicu Tijane Jurić

Inicijativa je rezultat želje da se preimenuje naziv ulice u kojoj je Tijana odrasla, i u noći ubistva njome poslednji put prošla, saopštila je Fondacija.

Iako je 1999. godine rođena u Subotici, Tijanin život je čvrsto bio vezan za Bajmok - od detinjstva, odrastanja, letnjih raspusta, do noći između 25. i 26. jula 2014. kada je u tom mestu oteta, a zatim svirepo ubijena.

GODINU DANA OD STRAVIČNOG ZLOČINA Ispovest oca ubijene Tijane

Porodica Jurić, njeni majka, otac i sestra, osećaju duboku potrebu da Tijanino ime ne bude zaboravljeno u znak sećanja na nedužno stradalu decu i istovremeno kao upozorenje i opomena za sve opasnosti koje ugrožavaju bezbednost, navedeno je u saopštenju.

STRAVIČNO! Monstrum posle ubistva Tijane Jurić gledao porniće!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dule

pre 8 godina

Subotica treba da ima ulicu koja ce nositi ime andjela.Ponovo sam procitao clanal o zavrsnoj reci na sudjenju MONSTRUMU i opet mi nije dobro.Imam cerku tih godina i divim se g Igoru na tolikoj snazi .Andjele pocivaj u miru.\n

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set