• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.Veljković

25.02.2016

19:44

JOVICU SAHRANJUJU U RODNOM SELU: Njegovo telo biće prevezeno mercedesom koji je vozio i Miloševićev kovčeg!

Vesti

JOVICU SAHRANJUJU U RODNOM SELU: Njegovo telo biće prevezeno mercedesom koji je vozio i Miloševićev kovčeg!

Podeli vest

Jovica Stepić (61), vozač Ambasade Srbije u Libiji, koji je otet u novembru a poginuo 19. februara, biće u petak sahranjen u rodnom selu Makce kod Velikog Gradišta

Nakon obdukcije tela na VMA u Beogradu, obavljenoj u sredu, i komemoraciji održanoj u četvrtak u Beogradu, sada sledi pokop na seoskom groblju.

Sahrana će početi u 13 časova, a pogrebni kovčeg prevoziće svojim «mercedesom» lično Radiša Mihajlović, poznatiji kao «Drnda», vlasnik međunarodne pogrebne kompanije «Drnda internacional» u Požarevcu.

On je široj javnosti postao poznat 2006. godine, kada je dovezao telo nekadašnjeg predsednika SR Jugoslavije i Srbije, Slobodana Miloševića (1941-2006) iz Beograda u Požarevac, kako bi bio pokopan u dvorištu porodične kuće.

Očekuje se da će Jovičinoj sahrani, osim ćerke Olivere i braće Velje i Dragana, kao i brojnih rođaka i meštana, prisustvovati i neko od državnih funkcionera i čelnika opštine Veliko Gradište.

Kako je izjavila Jovičina porodica, on će biti sahranjen u skladu sa svim pravoslavnim pogrebnim običajima. 

PROČITAJTE JOŠ:

LIBIJSKI MEDIJI TVRDE: Otete srpske diplomate UBIJENE U VAZDUŠNOM NAPADU AMERIKANACA NA SABRAT?!

(UZNEMIRUJUĆI FOTO) Na Fejsbuku se pojavile JEZIVE SLIKE Srba ubijenih u Libiji!

(ŠOKANTNI FOTO) POTPUNO UNIŠTENJE U SABRATI! Amerikanci hteli da smaknu teroristu Nuredina, a POBILI SRBE!

LAZANSKI O POGIBIJI SRPSKIH DIPLOMATA: Ko je ubio Jovicu i Slađanu, tužna kolaterala?!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
topalovići

pre 8 godina

Hahahahaha...vi bre stvarno niste normalni cime se bavite.ko I gosn drnda sto vas je odma zvao da se pofali sa sve slikom drndavog mercedesa..aauuuu\n

PAVLE

pre 8 godina

Trebali su da zamole nekog iz neke strane ambasade da dovedu nekoliko forenzicara iz par zemalja da utvrde uzrok smrti

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)
Partizan

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)

Košarkaši Partizana trijumfalno su krenuli u odbranu titule u ABA ligi, pošto su sinoć u Beogradskoj areni prilično glatko i ubedljivo savladali Igokeu sa 94:85 u prvom meču četvrtfinalne serije regionalnog takmičenja. Navijači crno-belih, osim zbog trijumfa, imaju razlog za zadovoljstvo i zbog uspona forme igrača koji je do pre nekoliko nedelja praktično bio zaboravljen i potpuno otpisan, a reč je o Amerikancu sa pasošem Hrvatske, Džejlinu Smitu (29)!

18.04.2024

10:28

Odlične vesti za Pešića! "Drim tim" Srbija putuje u Pariz!
Košarka

Odlične vesti za Pešića! "Drim tim" Srbija putuje u Pariz!

Navijači košarkaške reprezentacije Srbije sa nestrpljenjem iščekuju Olimpijske igre, koje će narednog leta biti održane u Parizu! Svi se nadamo da će selektor Svetislav Pešić moći da računa na najbolje igrače kojima Srbija raspolaže, a tu se pre svih misli naravno na Nikolu Jokića. Dok čekamo rasplet NBA plej-ofa kako bismo dobili odgovor na pitanje da li će jedan od najboljih košarkaša današnjice predvoditi ekipu u glavnom gradu Francuske, želja kod pojedinih igrača se ne dovodi u pitanje! Jedan od onih koji će se staviti na raspolaganje Pešiću jeste Aleksej Pokuševski!

18.04.2024

10:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set