• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Grbović

29.02.2016

18:49

PROMENE U NOVOM PAZARU: Policijska uprava bez načelnika, Dragan Terzić od danas u penziji!

Vesti

PROMENE U NOVOM PAZARU: Policijska uprava bez načelnika, Dragan Terzić od danas u penziji!

Podeli vest

Policijska uprava u Novom Pazaru od danas je bez načelnika jer je Dragan Terzić penzionisan na lični zahtev.

Ministarstvo unutrašnjih poslova u narednih nekoliko dana trebalo bi da postavi novog načelnika a kako Informer saznaje za to mesto ima nekoliko kandidata.

Terzić za Informer kaže da su mu osećanja pomešana ali da sa načelničke funkcije odlazi zadovoljan ostvarenim rezultatima.

- U Pazaru sam proveo osam godina i zaista sam zadovoljan onim što sam uspeo da uradim zajedno sa svojim kolegama. Sve što je urađeno rezultat je dobre koordinacije, saradnje i zalaganja svih policajaca i zaposlenih u Policijskoj upravi u Novom Pazaru i MUP-a, rekao je Terzić koji je zahtev za penziju Direkciji policije poslao početkom februara.

Od trideset godina koliko ima radnog staža, Terzić je 28 proveo kao načelnik policijskih uprava u nekoliko gradova i opština u Srbiji. Nekoliko godina bio je i pomoćnik direktora policije Srbije.

U prethodnoj godini Policijska uprava u Novom Pazaru ostvarila je odlične rezultate zbog čega se nalazi u samom vrhu MUP-a.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pozornik

pre 8 godina

Ovo je jedan od najkorumpiranijih nacelnika. Sramota je za drzavu da ovakvi odlaze u penziju a ne u zatvor. Ali to treba da zahvali drugu Miloradu Veljovicu koji ga je drzao sve ove godine na mestu nacelnika. Bezbednosna situacija u NP je katastrofalna, a kriminal je Terzic podstakao. Pola policajaca su korumpirani u NP,ali kako da ne budu kad im je nacelnik korumpiran.\n

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set