• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta/Informer.rs

07.03.2016

17:34

PUZOVIĆ UPOZORAVA: Tek večeras očekujemo kišu iznad centralne Srbije!

Vesti

PUZOVIĆ UPOZORAVA: Tek večeras očekujemo kišu iznad centralne Srbije!

Podeli vest

Direktor Javnog preduzeća "Srbijavode" Goran Puzović izjavio je danas da se oblaci nad Srbijom pomeraju ka centralnim delovima zemlje pa se može očekivati porast vodotokova na bujičnim rekama i na tom području

Puzović je rekao Beti da se "talas lagano pomera na dole i da će verovatno porasti Južna Morava i Toplica" dodavši da se "tek večeras očekuju padavine".

- Očekuje se porast svih vodostaja u Zapadnoj Srbiji od Kurbašnice, Mlave, Lugomira ...i drugih malih bujičnih tokova - rekao je on.

Puzović je rekao i da se na području Čačka "voda trenutno povlači i da se preduzimaju sve mere i radnje da se u onom delu gde se prelila preko nasipa brzo izvuče".

PUZOVIĆ: Palo više kiše nego u maju 2014!

On je ponovio da je u Lučanima "situacija teška jer je voda veća nego 2014. i prvi put u svoj istoriji je prešla preko pruge" objasnivši da je do toga došlo jer Zapadna Morava jos raste u tom delu", a lokalne reke ne mogu da se u nju uliju.

Prema njegovim rečima, sve druge reke uzvodno "su u laganom opadanju - Đetinja, Skrapež kao i Bjelica u svom gornjem delu toka".

(FOTO) RASIM LJAJIĆ U POPLAVLJENOM NOVOM PAZARU: Najvažnije je da nema ljudskih žrtava!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set