Beta

07:56 Srbija 0

Tanjug | 12. 03. 2016.

AMSS: Saobraćaj uglavnom bez zastoja i u poplavljenim područjima

Saobraćaj se na državnim putevima I II reda u poplavljenim područjima centralne i zapadne Srbije odvija bez zastoja, ali usporeno na pojedinim deonicama, saopštio je jutros Auto-moto-savez Srbije




Vozačima se savetuje puna opreznost za volanom na svim putevima u Srbiji, a posebno na području Užica, Lučana, Čačka, Kraljeva i Novog Pazara.

Vreme je umereno oblačno i u većini mesta suvo, samo još ponegde sa slabom, kratkotrajnom kišom. Uveče će u južnim, tokom noči u centralnim i istočnim krajevima stići novo naoblačenje sa kišom, na planinama sa snegom. Vetar slab do umeren, istočnih pravaca. Najviša temperatura od 10 do 14°C.

AMS saopštava da je zbog veće količine odrona zemlje i kamena zatvoren je državni put IIA reda Čačak-Zeoke-Guča. Alternativni put je Čačak- Grab- Rogača Guča.

Zbog ispumpavanja vode saobraćaj je obustavljen za sve kategorije vozila na putu koji od Lučana vodi ka Kratovskoj steni.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične Policije RS na našim terminalima nema dužih zadržavanja putničkih vozila.



Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na [email protected]