• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Grbović

13.03.2016

15:21

UPOZORENJE IZ NOVOG PAZARA: Prevaranti se predstavljaju se kao komisija za procenu štete i uzimaju podatke od građana!

Vesti

UPOZORENJE IZ NOVOG PAZARA: Prevaranti se predstavljaju se kao komisija za procenu štete i uzimaju podatke od građana!

Podeli vest

U područjima ugroženim poplavama u Novom Pazaru pojavila su se neidentifikovana lica koja od građana traže lične podatke predstavljajući se kao članovi komisije za procenu štete

 

Nermin Bogućanin, član prave komisije za procenu štete, otkrio je da su građani naselja Šutenovac, čiji su objekti oštećeni, prilikom obilaska terena rekli da su im prethodnog dana "već dolazila lica i uzimala lične podatke kako bi im procenila štetu".

Bogućanin upozorava da bi neko mogao da zloupotrebi ljudsku nesreću izazvanu poplavama i da iskoristi lične podatke za prikupljanje potpisa za liste na predstojećim izborima.

- Ovlašćena lica iz Štaba za vanredne situacije ne traže ličnu kartu na uvid, niti podatke o jedinstvenom matičnom broju. Pozivamo građane da ne nasedaju na ovakve prevare i moguće zloupotrebe - rekao je Nermin Bogućanin.

(FOTO) NOVI PAZAR SE SPREMA ZA NOVI POPLAVNI TALAS! Na nogama vojska, žandarmerija, policija i dobrovoljci!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Misi

pre 8 godina

Kakvi su to mozgovi kad u takvim situacijama rade u svoju korist.Zatvor je preblaga rec,i sam ne bih znao na kakve muke bi ih naterao.Verovatno bi mi punili dzakove za sve poplave narednih 30 godina.Blago receno STOKA

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set