• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs/informer.rs

14.03.2016

08:25

SRPKINJA UHAPŠENA U AUSTRIJI! Medicinska sestra iz Srbije ukrala pacijentkinji 100.000 evra!

Vesti

SRPKINJA UHAPŠENA U AUSTRIJI! Medicinska sestra iz Srbije ukrala pacijentkinji 100.000 evra!

Podeli vest

Medicinska sestra (49) poreklom iz Srbije uhapšena je u Beču jer je uzela više od 100.000 evra od starice (93) koju je negovala

Ona je negovala staricu od novembra 2015. godine u stanu u Beču. Austijska policija je sumnjiči da je koristeći priliku što živi u istom stanu pronašla nekoliko bankarskih knjižica penzionerke. Zatim je poturila starici da potpiše dozvole da raspolaže štednim knjižicama.

Starica je to potpisala, ali, kako tvrde u austrijskoj policiji, nije znala o čemu se radi.

(VIDEO) UKRALI JOJ BEBU IZ PORODILIŠTA Majka prepoznala svoje dete nakon 18 godina!

Međutim, druga medicinska sestra čiju nacionalnost ne navodi policija Austrije, a koja je takođe negovala istu penzionerku, postala je sumnjičava, jer su podizane velike suma novca sa staričinog računa. Takođe je bilo sumnjivo što je kućna medicinska sestra iz Srbije pokušala da sa lažnim ovlašćenjima prebaci sa staričinog računa 100.000 evra u Srbiju.

(VIDEO) ZAUSTAVILA JE BAKA! Monstrum žena pokušala da ukrade bebu iz porodilišta

Državljanka Srbije uhapšena je ubrzo pošto su saslušane njena koleginica i oštećena starica, kao i kada su provereni računi u banci. Njoj je određen pritvor.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set