• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

23.03.2016

08:50

PAZITE KAKO VOZITE Kolovozi mokri, oprez zbog odrona

Vesti

PAZITE KAKO VOZITE Kolovozi mokri, oprez zbog odrona

Podeli vest

U zonama sa padavinama, kolovozi su mokri, a vozači se upozoravaju da ovakve vremenske prilike doprinose učestaloj pojavi odrona koji u velikoj meri mogu da ugroze bezbednost u vožnji, saopštio je jutros AMS S

Veća količina vode koja se zadržava na putu, posebno na deonicama sa oštećenjima vidu rupa, predstavlja još jednu opasnost, jer su ispunjena vodom, pa se ne vide. 

Neoprohodni su sledeći putni pravci:

Obustavljen je saobraćaj na državnom putu I/B reda broj 28, deonica Ljubovija - Mali Zvornik u blizini mestu Crnča, zbog izlivanja vode na putu.

Zbog veće količine odrona zemlje i kamena zatvoren je državni put IIA reda br 180 Čačak-Zeoke-Guča. Alternativni put je Čačak- Grab- Rogača Guča.

Zbog ulegnuća kolovoza zatvoren je put IIA reba br 212 Brzeće-Kuršumlija u blizini mesta Blaževo kod sela Iričići.


Na putu II A reda br 137 Šabac - Volujac - Zavlaka - Banja Badanja - Krupanj - Gračanica, na deonici Volujac - Zavlaka, na mostu na reci Cernici, saobraćaj je u pekidu zbog oštećenja puta usled povećanog protoka vode.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja putničkih vozila.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set