• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer.rs

02.04.2016

19:02

POTRESNA ISPOVEST BEOGRAĐANKE: Samo želim da nađem majku!

Vesti

POTRESNA ISPOVEST BEOGRAĐANKE: Samo želim da nađem majku!

Podeli vest

Maja Kovačević je na Fejsbuku podelila pismo svoje majke koja ju je ostavila davne 1979. godine, na pragu jedne zgrade na Slaviji

Maja Kovačević traga za svojom majkom, koja ju je, po svemu sudeći ostavila kao bebu.

Maja je na Fejsbuku objavila pismo koje je ispisala njena majka pre 37 godina kada ju je ostavila, a u komentarima je otkrila ko ju je pronašao kao i šta se sve događalo dok je tragala za svojom biološkom majkom.

Ona kaže da policijski zapisnik o njenoj "sudbini" ne postoji, samo krivična prijava koju je napisao policajac koji je vršio uviđaj. Policajac i roditelji koji su je usvojili živeli su u istoj zgradi, za šta Maja sluti da je slučajnost.

"Molim sve koji me poznaju, a i one koji me ne poznaju da mi pomognu da pronađem svoju biološku majku. Rođena sam 09.01.1979. Pronađena sam 14.01.1979. u stambenoj zgradi u Deligradskoj 14 na Slaviji u Beogradu. Pored mene je bila ova poruka koju je ostavila navodno moja majka. Odneta sam u Zvečansku odakle sam kasnije usvojena. Već godinama pokušavam da dođem do istine kako sam se našla tog 14 januara u toj zgradi i ko me je tu doneo i ostavio. Svi moji dosadašnji pokušaji su bili bezuspešni. Zato vas jos jednom molim da ovo moje pismo i tekst delite pa će se možda pronaći neko ko će moći da mi da odgovore na moja pitanja. Želim samo da napomenem da koji god je razlog mog ostavljanja ja se neću ljutiti jer najviše od svega želim da pronađem svoju biološku majku i da znam ko sam ja i da li imam možda nekog brata ili sestru. Svima koji ovo podelite unapred se zahvaljujem na izdvojenom vremenu i trudu da mi pomognu", napisala je Maja na svom Fejsbuku.

 

Molim sve koji me poznaju , a i one koji me ne poznaju da mi pomognu da pronadjem svoju biolosku majku. Rodjena sam... Posted by Maja Kovacevic on Friday, April 1, 2016

Prema podacima koje poseduje, ovu ženu je pronašao vojnik, ali priče koje je čula su drugačije.

- Pronašao me je skroz drugi čovek. A što je najstrašnije i vojnik i taj drugi tvrde da su me oni pronašli. Kome verovati - u dilemi je Maja Kovačević.

Kako kaže, policijski zapisnik ne postoji već samo krivična prijava koju je napisao policajac koji je vršio uviđaj. Čudna okolnost je, prema Majinim rečima, to što je on u tom trenutku živeo u istoj zgradi gde i njeni roditelji koji su je usvojili.

Mnogobrojni korisnici društvenih mreža podelili su ovaj apel, kao i brojne savete kako da ova žena pronađe svoje biološke roditelje.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set