• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

05.04.2016

12:10

POMOZITE MALOJ SNEŽI Za spas četvorogodišnje devojčice potrebno je samo 2.500 evra!

Vesti

POMOZITE MALOJ SNEŽI Za spas četvorogodišnje devojčice potrebno je samo 2.500 evra!

Podeli vest

Malenoj Snežani Savić (4) iz Negotina je neophodna naša pomoć jer je njeno zdravlje veoma ugroženo!

Ona je razdragana, mila i vesela devojčica, koja na prvi pogled izgleda kao svako drugo dete. Međutim, ispod tog nevinog dečjeg osmeha se kriju surove bolesti, a jedini spas joj je lečenje u Sloveniji.

Privatna arhiva

Sneža je rođena sa teškom anomalijom creva i nakon neophodne operacije stavili su joj plastična, zbog čega je na posebnom bezglutenskom režimu ishrane, koji zahteva dosta novca. Osim toga, ona ima astmu, visok pritisak, rupicu na srcu i pije skupe lekove. Da situacija bude gora, pati i od epilepsije, zbog koje pije tri izuzetno jaka leka, specijalno mleko koje se nabavlja u inostranstvu i prima injekcije protiv gušenja. Često ima epi-napade, zbog kojih svaki put mora u bolnicu.

Da bi se utvrdilo koju vrstu epilepsije ima Sneža, neophodan je odlazak u Sloveniju na ispitivanje i operaciju, punkciju kičme, a za specijalne injekcije, medicinska sredstva, kao i za troškove puta i boravka, nema novca. Za sve to sada je potrebno 2.500 evra, jer za 1. februar, za kada je bio zakazano pregled, kao i za 21. mart, nisu prikupili novac, a novi termin biće određen čim se sredstva prikupe.
Njeni roditelji Tomislav i Danijela Savić sami ne mogu da skupe tu sumu jer su u veoma teškoj finansijskoj situaciji.

- Jedini zaposleni u porodici je moj muž, koji je prethodno već digao kredit za nju, pa njegova plata sada ne može da pokrije ni osnovne troškove. U veoma smo teškoj materijalnoj situaciji, živimo u jednoj radničkoj sobi. Sneža je do sada četiri puta išla u Sloveniju i od tada se vidi poboljšanje njenog zdravlja, a lekari garantuju da će je izlečiti. Do sada su nam pomagale različite humanitarne fondacije kako bismo mogli da joj kupimo hranu i lekove. Odlazak u Sloveniju nam je jedina nada da će naša devojčica ozdraviti - kaže njena majka Danijela.

Kako da pomognete:

Sneži možete pomoći uplatom na račun:
Dinarski: 160-403133-73
Devizni: 00-540-0000745.8
IBAN: RS35160005400000745833
SMS - upišete 15 i pošaljete na 3030

Privatna arhiva

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milan

pre 8 godina

Molim redakciju da mi dostavi sve podatke vezano za placanje na devizni racun. Potrebno mi je ime i prezime primaoca i ime banke. Hvala Milan Email whomi151@gmail.com

Marijana Pungersar

pre 8 godina

Ajde pevaljke sad to je vasa jedna cipela ......eee drzavo ...

Johnny

pre 8 godina

Na zalost nezaposlen sam inace bi moj prilog ovom detetu bio mnogo veci od datog. Molim vas da nas informisete kako napreduje skupljanje i kako je malena. Hvala!

Ingrid

pre 1 godinu

Poštovani tražitelji kredita!!! Imate li bilo kakvih financijskih poteškoća? Želite li započeti vlastiti posao? Ova kreditna tvrtka osnovana je za organizacije ljudskih prava širom svijeta s jedinom svrhom pomaganja siromašnima i ljudima s financijskim poteškoćama u životu. Ako želite podnijeti zahtjev za kredit, vratite nam se s pojedinostima u nastavku e-pošte: elenanino0007@gmail.com Ime: Potrebni iznos zajma: Trajanje zajma: Broj mobitela: Hvala ti i Bog blagoslovi Ingrid

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set