• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

10.04.2016

19:44

SELAKOVIĆ: Razvoj infrastrukture ključan za Sokobanju

Vesti

SELAKOVIĆ: Razvoj infrastrukture ključan za Sokobanju

Podeli vest

Potpredsednik Srpske napredne stranke Nikola Selaković posetio je danas Sokobanju, gde je poručio da će se zalagati za razvoj infrastrukture, obnovu i modernizaciju banjskog turizma u tom gradu, koji je nepravično zapostaljen

  - Sokobanja je nepravedno zapostavljena, a ima veliki turistički i banjsko-zdravstveni potencijal koji se nedovoljno koristi. Ono što je kljuc za razvoj Sokobanje je infrastruktura. Dok nema dobrog puta kojim turisti mogu da dođu, ljudi će ovo mesto zaobilaziti - naveo je Selaković. 

On je okupljenim građanima rekao da potiče iz opštine Nova Varoši, koja je veličine kao Sokobanja.

 - U toj opštini smo uspeli samo na planu turizma da za četiri godine vlasti SNS povećamo broj noćenja za 20 puta -  rekao je potpredsednik SNS.

Prema njegovim rečima, otvoreni su hoteli koji su bili zatvoreni godinama, ponuđeno je ljudima da dođu za manje novca.

Broj noćenja u Novoj Varoši je sa 2.800, koliko je bilo 2012. godine, povećan na više od 50.000 noćenja u 2015, naveo je Selaković i postavi pitanje zašto to nije učinjeno u Sokobanji.

 - Ako budem ostao na čelu ovog resora, trudiću se da nađemo strateškog partnera za hotel ''Moravica'' i da napravimo vrhunski hotel sa najmanje četiri zvezdice sa dobrim spa i velnes centrom. Bez takvog velikog hotela nema ni razvoja banjskog turizma, a kada se razvije bar jedan hotel razvijaće se i apartmanski smeštaj -  kazao je Selaković.

Prema njegovim rečima, Sokobanja može da bude primer da država počinje da vraća život u istočnu Srbiju.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set