• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

11.04.2016

11:28

KOME SMETA ISTINA?! Žestok hakerski napad na portal Informer.rs!

Vesti

KOME SMETA ISTINA?! Žestok hakerski napad na portal Informer.rs!

Podeli vest

Portal Informer.rs bio je danas više od sat vremena meta žestokog hakerskog napada! Slučajno ili namerno, tek naš portal srušen je upravo u danu kada je Informer na naslovnoj strani objavio dve supekskluzivne priče - o Krešimiru Macanu, Tuđmanovom portaparolu koji radi kampanju za DS, kao i o neviđenoj bruci Dveri - DSS koje su otcepili Kosovo od Srbije!

 

Portal Informer.rs bio je danas od 10 časova meta brutalnog hakerskog napada zbog kojeg naši čitaoci gotovo sat vremena nisu imali pristup sadržaju portala. Hakerski napad, zanimljivo je, došao je upravo u danu kada Informer na svojim stranicama objavljuje ekskluzivna saznanja o tome ko vodi kampanju DS i otkriva kako su Dveri i DSS u svom promotivnom spotu otcepili Kosovo od Srbije.

Da li je reč o slučajnosti ili o nameri da se sakrije istina, procenite sami. 

Naši web administratori uspeli su da se izbore sa hakerskim napadom i osposobe portal, a uskoro će biti utvrđeno i odakle je napad došao.

Hvala vam na strpljenju i na tome što ste ostali uz nas uprkos svemu.

Jer, istina je jača od svih hakera!

ZNAMO DA VAM NIJE DO SEDENJA ZA RAČUNAROM! I zato... ČITAJTE NAS I U POKRETU: Instalirajte INFORMER.RS aplikaciju!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
vojska_spasa

pre 8 godina

Ja vidim malopre puca aplikacija na telefonu. Reko da nije besto otisla app u klinac, kad ono zuti i njihovi pomagaci bombarduju sa upitima.\nHvala cam na obavestenju.\n

robin

pre 8 godina

Nažalost,unutrašnji,neprijatelj,je gori,nego spoljni.Ti isti koji su pokusali da prodaju,kosovo,hoce opet na vlast.

Detelinara

pre 8 godina

Postovani , nije li konacno sazrelo vreme da se ogoli hrvatska obavestajna sluzba koja hara i razara po Vojvodini ?! Pod cijim blagoslovom , znanjem , dozvolom , ciljem , ... , hoce li KONACNO reagovati ?! Ubaceni u sve pore i sfere Pajticevog rezima , rade sto im je volja ! Ima li kraja ludilu u Vojvodini od vojvodjanskog "akademika" Pajtica ?

Wallter

pre 8 godina

Izgleda da ste se dobro zamerili nekim centrima u senci.Samo nastavite sa demokratskom relacijom Vaših čitalaca i redakcije.Objavljujte u punoj formi i sadržaju komentare,normalno one koje ispunjavaju vaša pravila,i ne možete pogrešiti.

Vladimir

pre 8 godina

Hvalite me usta moja! Znam da ovo necete objaviti ali nema veze dupelizci jedni.

Sale

pre 8 godina

A to li je? Danas sam pokušao da otvorim sajt i ništa! Pomislio sam da nije opet promenjen domen (ranije je bilo ono "beta."...) Izgleda da ne gađate ćorcima. Neko se osetio ugroženim... istina boli.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set