• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

15.04.2016

12:21

SPAS ZA 70.000 ERA! Užice dobija fabriku za prečišćavanje vode!

Vesti

SPAS ZA 70.000 ERA! Užice dobija fabriku za prečišćavanje vode!

Podeli vest

Vlada Srbije na današnjoj sednici odobrila je finansiranje rekonstrukcije i dogradnje postrojenja za prečišćavanje vode za piće "Petar Antonijević" u Užicu, saopštilo je Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture

Ministarstvo će finansirati izgradnju postrojenja sa 360 miliona dinara što je 90 odsto ukupne vrednosti projekta dok će grad Užice učestvovati u investiciji sa 40 miliona dinara.

Ministarstvo je ocenilo ovaj projekat kao prioritet budući da će rešiti problem snabdevanja pijaćom vodom 70.000 građana Užica.

Uz zalaganje potpredsednice Vlade i ministarke građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorane Mihajlović koja je Užicu obećala pomoć u rešavanju ovog problema, obezbediće se trajno uredno i bezbedno snabdevanje pitkom vodom za sve građane grada Užica, navedeno je u saopštenju. 

Realizacija projekta počeće pošto Ministarstvo i grad Užice potpišu Ugovor o finansiranju. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
slobodan

pre 8 godina

оће ли и кад одговарати и прави кривци за упропашћено језеро Врутци, некад пуно најбоље воде у Србији, а које је упропашћено док су жути "изигравали" власт, а изиграли народ?

Bole

pre 8 godina

A Zrenjanin? Vec 20god nema pijace vode! Sramota.

sicas

pre 8 godina

Svaka čast Vladi Srbije na rešenju problema, ko da je druga država .U srbiji se uvek nešto radi i otvara ovde u Vojvodini se ne radi ništa. Zar Vlada Vojvodine ne može da reši problem u Zrenjaninu ? ne, jer oni ne rade ništa.Danas sam bio u Zrenjaninu iz Kaća kod Novog Sada natovario 150 l vode u auto i odneo za Zrenjanin da imaju roditelji mogučnost da kuvaju .U Zrenjaninu i supa košta više ne znam koliko godina vučem vodu.Smešno izvinite dali je ovo 21vek ? Ovih dana sam imao goste iz Nemačke pitaju me šta radim ? Ja reče ništa glumim idiota . Priča samo priča i ništa više. Sve dobro je davno zbrisalo pa i moja deca ,a što bi i ostali da ceo život čekaju da dobiju vodu ? a gde je ostalo porodica ,brak,potomstvo .Prvo kupanje pa možda i sve ostalo zar ne ?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set