• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

11.05.2016

13:24

DONACIJA KRAGUJEVCU Fondacija "Dragica Nikolić" finansira izgradnju dečjeg igrališta!

Vesti

DONACIJA KRAGUJEVCU Fondacija "Dragica Nikolić" finansira izgradnju dečjeg igrališta!

Podeli vest

Veliki park u Kragujevcu biće obnovljen, a u okviru prve faze do kraja avgusta bi trebalo da bude izgrađeno novo dečje igralište, koje će donirati Fondacija "Dragica Nikolić"

U tom gradu danas je predstavljen projekat "Kreativni veliki park grada Kragujevca" i dečjeg igrališta, koji zajedno realizuju Fondacija "Dragica Nikolić", Grad Kragujevac i Beogradska nedelja dizajna.

Ove godine biće izgrađeno dečje igralište i obnovljen košarkaški teren, dok će sama obnova parka trajati narednih godina.

Kako je rekla predsednica UO Fondacije Dragica Nikolić, izgradnja igrališta košta oko 200.000 evra, a plan je da ona bude završena u avgustu, što će, dodala je, zavisiti od brzine dobijanja dozvola.

- Park je tradicionalno sastajalište Kragujevčana, a poslednjih nekoliko decenija je devastirano. On je nekada izgledao mnogo bolje, sa spomenicima, fontanama, igralištima… godinama nije održavan i sada je došlo vreme da ga vratimo građanima - rekla je Nikolić novinarima nakon prezentacije.

 
Tanjug

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Hercegov Grad

pre 7 godina

Lako je feliti tudje i ne zaradjeno! \n

Vid

pre 7 godina

Na sledećim izborima za predsednika Republike Srbije neću glasati za Nikolića , ako se kandiduje , a jedan od glavnih razloga biće g-đa Nikolić.

koja d Inn

pre 7 godina

Srbi i naseljeni u Srbiji nisu dugo imali vlast iz svog naroda pa se sada osecaju ,,nepoznato,, Gradili su zatvore i poplocavali trgove a nisi se bunili.Sad im je neobicno i nestvarno da ovde ima i ispravnih. Gledali smo Dane , Ruzice, Mire , Natase ....a sad kad se kaze Dragica a nama prosto neprijatno jer nismo navikli na nasa imena...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set