• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

14.05.2016

08:15

VOZAČI, PAŽNJA! Vozite sporije zbog pljuskova!

Vesti

VOZAČI, PAŽNJA! Vozite sporije zbog pljuskova!

Podeli vest

Zbog povremenih prolećnih kiša, praćenih grmljavinom, a ponegde i mogućih jačih pljuskova, Auto-moto savez Srbije upozorava danas na veću opreznost i sporiju vožnju jer su, kako navodi, po takvom vremenu karakteristični zastoji u saobraćaju sa povremeno usporenom vožnjom

Saobraćaj je umerenog inteziteta na autoputevima, a bez zadržavanja prolazi se i na naplatnim rampama.

Umeren intezitet saobraćaja očekuje vozače i na ostalim državnim putevima I i II reda, a više opreznosti i strpljenja, nalažu brojne deonice puteva na kojima su započeti radovi i na kojima važi poseban režim saobraćaja, koji je regulisan odgovarajućom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Zbog radova na redovnom održavanju kolovoza od danas do ponedeljka biće zatvoren za saobraćaj deo državnog puta IIA reda broj 127 u Staroj Pazovi od Svetosavske ulice prema Starim Banovcima, na delu od ukrštanja sa Ulicom kralja Petra I Karađorđevića, do ukrštanja sa Ulicom Nikole Momčilovića.

Osposobljena je jedna traka puta kojom se saobraćaj neizmenično propušta, ali se zbog mogućeg ponovnog odrona ne preporučuje korišćenje puta Ušće-Ivanjica preko Studenice.

Zbog radova na postavljanju zvučne zaštitite na delu državnog puta IA reda broj jedan (autoput E/75) od Tranšpeda ka Vrčinu, u periodu od 07.00 do 17.00 čsaova zatvara se zaustavna traka u smeru ka Nišu.

Sledeća planirana obustava saobraćaja najavljena je za ponedeljak, 16. maja, u periodu od 09.00 do 18.00 čsaova zbog planiranih radova na periodičnom održavanju državnog puta IB reda broj 27, Loznica 5 - Zavlaka 2, deonica Krst - Zavlaka 2.

Alternativni pravci za sva vozila su državni put II A reda broj 139, Krst - Krupanj i državni put II A reda broj 137, Krupanj - Zavlaka.

AMS S podseća da se do 18. maja u periodu od 07.00 do 17.00 časova izvode radovi na obeležavanju horizontalne signalizacije na državnom putu I A reda broj jedan, pri čemu vozače očekuje izmenjen režim saobraćaja od petlje Vodanj do petlje Mali Požarevac u smeru od Niša ka Beogradu.

Radovi će se izvoditi u pokretu sa povremenim zatvaranjem brze ili zaustavne trake.

Do ponedeljka, 16.maja, nije predviđeno potpuno zaustavljanje saobraćaja na Autoputu E80, Niš - Dimitrovgrad, na deonici od Čiflika do Staničenja, na magistralnom putu I B reda, broj 43.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične Policije Republike Srbije, na našim putničkim terminalima nema dužih zadržavanja od 30 minuta, dodaje AMS S.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set