• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R. Barjaktarević

16.05.2016

16:41

PRVI ČOVEK ŽUPE! Aleksandrovac za predsednika opštine izabrao Jugoslava Stajkovca!

Vesti

PRVI ČOVEK ŽUPE! Aleksandrovac za predsednika opštine izabrao Jugoslava Stajkovca!

Podeli vest

Od 58 odbornika novog saziva Skupštine Opoštine Aleksandsrovac 54 njih je glasalo i izabralo Jugoslava Stajkovca za novog predsednika opštine, koji je i do sada bio na toj dužnosti

Njegova grupa građana "Pokret za Župu- dr Jugoslav Stajovac" u novom skupštinskom sazivu ima 32 odbornika, SNS 13, DS i SPS po 5 ,a DSS i Dveri 4 odbornička mesta.

Skupština Opštine Aleksaandrovac je danas izabrala novo Opštinsko veće, koje će raditi na sprovođenju razvvojnog budžeta u daljoj izgradnji inbfrastrukturnih objekata u gradu i na selu.

Dr Jugoslav Stajkovac je, inače, apsolutni rekorder po izborima za predsednika. Prvi čovek Župe od danas proslavlja sedmi mandat. Aleksandrovac je vodio od 1986. do 1988. i bio tada najmlađi predsednik opštine u SFRJ.

Avgusta 2013. godine osnovao je GG "Pokret za Župu", čiji odbornici drže ubedljivu većinu u lokalnom parlamentu.

Sa "Pokretom za Župu" ponovo je pridobio apsuutnu većinu na poslednjim izborima od 24. aprila.

- Recept za uspeh je da se prema građanima ponašate jednako kada ste na vlasti i kada niste, da poštujete ljude, da čuvate poverenje koji su vam dali - kaže dr Jugoslav Stajkovac.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set