• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

29.05.2016

07:54

DOKLE VIŠE?! Tri osobe u subotu poginule na putevima Srbijie

Vesti

DOKLE VIŠE?! Tri osobe u subotu poginule na putevima Srbijie

Podeli vest

Na putevima u Srbiji prethodnog dana evidentirano je 87 saobraćajnih nesreća, u kojima su tri osobe poginule, a 57 povređeno, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije


U Beogradu je zabeleženo 38 saobraćajnih nesreća, u kojima je 21 osoba povređena, navodi AMSS pozivajući se na podatke Uprave saobraćajne Policije Republike Srbije.

Samo tokom noći pet osoba je povređeno u tri saobraćajne nesreće u Beogradu, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura. 

U udesu, koji se dogodio noćas u 02.01 časova u Tekeriškoj ulici u naselju Kumodraž, povređene su dve osobe, koje su prevezene u Urgentni centar, dok su još dve osobe pregledane na licu mesta.

U saobraćajnoj nesreći, do koje je došlo u 23.29 časova u ulici Stražarska kosa, kod broja dva, u Velikom Mokrom Lugu, povređene su muška i ženska osoba, obe starosti oko 20 godina, i prevezene u Urgentni centar. 

Još jedna ženska osoba (54) povređena je u udesu, koji se dogodio u 23.09 na Trgu Nikole Pašića, i odvezena u Urgentni centar. 

Hitna pomoć je protekle noći intervenisala 143 puta, od kojih 31 na javnom mestu. 

Za pomoć su se najviše javljali astmatičari i osobe obolele od malignih bolesti.

U Beogradu su se juče dogodile četiri saobraćajne nesreće, a Hitna pomoć je intervenisala 134 puta, od kojih 51 na javnom mestu, dodala je Macura. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
čačanin

pre 7 godina

jel to oni zakoni što su doneli uz one pompe kako će to da smanji smrtnost i štete.napravljeno je još gore,a vidi se da je to i bio cilj.poenta je svakog novog zakona da se uzimaju pare,a ta je svrha ostvarena.

micašumica

pre 7 godina

dovoljno je pročitati vreme udesai staros učesnika ineke zaključke revid.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set