• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

30.05.2016

20:29

PROTEST U NOVOM SADU: Ponovljeni zahtevi za ostavku UO RTV

Vesti

PROTEST U NOVOM SADU: Ponovljeni zahtevi za ostavku UO RTV

Podeli vest

Protest pod nazivom "Podrži RTV" održan je danas u Novom Sadu drugi put u sedam dana, a sa njega su ponovljeni zahtevi sa prethodnog skupa, da Upravni odbor RTV podnese ostavku

Iako je skup najavljen kao građanski protest, ponovo su se na njemu pojavili lideri i članovi opozicionih političkih partija, pa je tako na protestu bio predsednik DS Bojan Pajtić i funkcioneri te stranke Dragan Šutanovac i Borislav Novaković, kao i predsednik Gradskog odbora DS Novi Sad Veljko Krstonošić.

Na protestu su biili i lider pokreta "Dosta je bilo" Slobodan Radulović i predsednik "Pokreta za preokret" Janko Veselinović.

Sa protestnog skupa održanog ispred zgrade RTV u ulici Maksima Gorkog u Novom Sadu, ponovljeni su i svi ostali zahtevi izrečeni pre sedam dana, a učesnici skupa su na kraju krenuli u protestnu šetnju do zgrade Radio Novog Sada u kojoj je sedište rukovodstva RTV, u ulici Ignjata Pavlasa gde je protest i završen. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Šećerko

pre 7 godina

Како нико није протестово кад се РТВ претварао у рециклажни центар Б92.

momir

pre 7 godina

Pogledajte samo kako je ovu vest preneo RTS u vecerasnjem drugom dnevniku! Jasno su jedino prikazali transparent na kome se vidi oznaka Pink TV i oznaka SNS!\nPredlazem da se pokrene peticija za smenu sramnog rukovodstva RTS!\n

Zoran

pre 7 godina

Ko je postavio ove urednike koji su smenjeni i kada. i da li su primljeni putem konkursa ili drugačije. Najbolje je privatizovati i RTV i RTS ukinuti takse-pretplate i neka se sami izdržavaju od reklama kao ostali privatni mediji, jer po meni to nisu javni servisi, gde je sve tajno zarade, ugovori ..Neka objave javno primanja svih zapošljenih, ugovore pa se onda može reči da su to javni servisi, u protivnom to su po meni privatni servisi.

Tom

pre 7 godina

Treba im dati da otkupe RTV i da se sami finansiraju pa onda neka protestuju do mile volje, jer su nam dosadili da pod firmom javnog servisa atakuju na zdrav mozak naroda!!!

pedja konačno

pre 7 godina

Nećemo ŽUTI rtv,očemo naš normalni RTV bez pajtića i ostalih hoštaplera.A posle toga očistimo RTS gnjide

vlada

pre 7 godina

Kakve ste, trebali ste stati ispred "skeleta" zgrade nekadašnjeg Radničkog univerziteta, kojeg je upalila vaša radio stanica 021, davne dvehiljadite!

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set