• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

02.06.2016

18:17

HAVARIJA U KOSTOLCU: U ekploziji boce za zavarivanje povređena trojica kineskih radnika!

Vesti

HAVARIJA U KOSTOLCU: U ekploziji boce za zavarivanje povređena trojica kineskih radnika!

Podeli vest

Na gradilištu kineske kompanije CMEC u okviru termoelektrane "Kostolac B" u Kostolcu, oko 14 časova došlo je eksplozije dve boce tehničkog gasa za zavarivanje i tom prilikom povređena su tri kineska radnika

RTS je javio je da su dvojica radnika zadobila lakše povrede i da su zbrinuti u požarevačkoj Opštoj bolnici, dok je treći radnik zadobio teške opekotine i prebačen je u Beograd na Institut za opekotine.

Nesreća se dogodila na gradilištu kineske kompanije CMEC, na koti 35 gde su radnici zavarivali dimne cevi na postrojenju za odsumporavanje. 

Posle eksplozije, došlo je do požara, koji je veoma brzo lokalizovala vatrogasna brigada Ogranka "TE KO Kostolac". 

Sa gradilišta je evakuisano još osam nepovređenih radnika.

Na mesta eksplozije izašli su istražni i inspekcijski organi koji utvrđuju uzroke eksplozije, saopštila je Služba za odnose sa javnošću, Ogranak "TE KO Kostolac".
 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set