• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

04.06.2016

22:40

JAKO NEVREME PARALISALO INĐIJU: Poplavljeni podrumi i dvorišta građana!

Vesti

JAKO NEVREME PARALISALO INĐIJU: Poplavljeni podrumi i dvorišta građana!

Podeli vest

Inđiju su danas pogodile snažne padavine zbog kojih su poplavljeni podrumi i dvorišta građana, a situacija je bila najkritičnija u podrumima zgrade preko puta Kulturnog centra i u Vojvođanskoj ulici, saopšteno je iz kabineta predsednika opštine

Po prijavi građana na lice mesta su izašle dežurne ekipa vatrogasne službe i policije koje su brzom intervencijom pomoću pumpi izbacile vodu iz garaža i podruma građana. 

Na lice mesta je izašao i predsednik opštine Vladimir Gak sa najbližim saradnicima. 

U izjavi za medije, predsednik Gak je zamolio građane na strplljenje u vezi sa rešavanjem problema jer je danas tek treći dan od preuzimanja odgovornosti za vođenje opštine i najavio da će već u ponedeljak krenuti sa rešavanjem ovog problema, navodi se u saopštenju.

Takođe je istakao da je neshvatljivo kako se u proteklih 16 godina nije rešavao problem sugrađana koji se sa njim suočavaju svaki put pri obilnijim padavinama.

Ovo je samo jedan u nizu velikih problema opštine Inđija koji su zanemareni u prethodnih 16 godina, a nova vlast će svim kapacitetima naći način da ih reši i tako omogući normalan život sugrađana, navodi se u saopštenju.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set