• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. S. - M. D.

07.06.2016

07:25

LUDOJ TETKICI SA NBG SAMO PREKRŠAJNA PRIJAVA, a majka devojčice koju je maltretirala dobila MOŽDANI UDAR!

Vesti

LUDOJ TETKICI SA NBG SAMO PREKRŠAJNA PRIJAVA, a majka devojčice koju je maltretirala dobila MOŽDANI UDAR!

Podeli vest

Treće osnovno tužilaštvo će pokrenuti prekršajni postupak protiv G. V., tetkice novobeogradske srednje škole koja je u septembru 2015. pokušala da baci kroz prozor učenicu prvog razreda R. J. (15)! Posle incidenta u školi devojčicina majka Slađana je zbog velikog stresa dobila moždani udar. Provela je deset dana u bolnici i još se oporavlja

U tužilaštvu su naveli da u postupku tetkice nema osnova za krivičnu odgovornost!

- Ustanovljeno je da spremačica nije nameravala da baci učenicu kroz prozor, već samo da je uplaši. Suštinski, u pitanju je neadekvatan i krajnje neprimeren pokušaj tetkice da vaspita tuđe dete. Možda dobra namera katastrofalno je realizovana - kaže sagovornik iz tužilaštva.

Bizarni incident u srednjoj školi odigrao se 24. septembra kada je G. V. u hodniku škole prišla uplakanoj R. J. Posle kraćeg razgovora zgrabila ju je za vrat, nagnula je kroz otvoren prozor i rekla: "Hoćeš sad da ti lupim šamarčinu i da te bacim dole, da ti dam razlog da plačeš?!"


(FOTO) SKANDAL U SREDNJOJ ŠKOLI NA NBG! LUDA TETKICA bacala učenicu sa trećeg sprata, svi zataškavaju ovaj slučaj!

Srećom, u učionici su se zadesile i druge učenice koje su devojčicu uhvatile za noge i tako sprečile tragediju. Istovremeno, jedna od tih devojčica je i slikala incident.

Tetkica je u međuvremenu dobila otkaz, ali otac prestravljene devojčice Vladan Jevtić i dalje je ogorčen ponašanjem odgovornih u školi. On tvrdi da je vršen strahovit pritisak da se sve završi u "tišini" i što brže.

- Sramotan je način na koji je direktor škole vodio ceo slučaj, ali i to kako se posle incidenta obraćao mojoj supruzi i meni. U izveštaju koji je prosledio Ministarstvu prosvete direktor navodi da je spremačica sprovodila svoju "pedagogiju"?! Na sve načine je pokušavao da umanji incident koji se dogodio. Ni u jednom trenutku nije rekao "žao mi je". Ponašao se kao da je moja ćerka kriva što je tetkica to uradila - priča Jevtić.

Anketa

On dodaje da direktor škole i dalje odbija da mu dostavi dokumentaciju o incidentu i "nijednom nije želeo da mu zakaže sastanak kako bi porazgovarao o tome". 

Posle incidenta u školi devojčicina majka Slađana je zbog velikog stresa dobila moždani udar. Provela je deset dana u bolnici i još se oporavlja


 

 

 

 

Anketa




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
CIRINELA

pre 7 godina

Dajte ljudi ne preterujte. Da je ona imala nameru i da situacija nije bila sasvim drugacija nego kako se pise vidi se i po slici gde se ucenica smeje. Dosta nam je luda Jelena i ostali ludaci na Farmi i Parovima ne pravite novu. Jedna slika a druga je hvata za nogu sto ne vidimo.

UFOLOG

pre 7 godina

Nedaj bože daje to moje dete. ODDROBIJAO BI ludaču. Ta budala od tetkice bi u nekim drugim zemljama odgovarala za UBISTVO U POKUŠAJU. Šta bi bilo da nesrećno dete nisu drugarice držale za noge...? Uh ne smem ni da pomislim.

Duško

pre 7 godina

Pobesnelo osoblje prosvete. Ni jedan glas protesta, to odlično govori kakvi su to ljuii, ne prestaju da kulkaju kako su oni jadni i bedni i male su im plate. Plate su previsoke za prosstakluk koji sprovode.

AJK

pre 7 godina

DA JE MAJKA VASPITALA DETE NE BI SAD IMALA MOZDANI UDAR ,NIGDE SE NE POMINJE KAKO JE DOSLO DO TOG INCIDENTA SVE VERUJEM DA JE JADNO DETE SAMO PLAKALO I TAKO ISPROVOCIRALO TU ZENU NA TAKAV CIN .EM RADE ZA MALE PARE I SASTAVLJAJU KRAJ S KRAJEM JOS TREBA DA TRPE KOJEKAKVO IZDRNDAVANJE NEVASPITANE DECE!!!

Gordana

pre 7 godina

Bas bi volela da je u pitanju vase dete,pa da vidim kako bi tada reagovali.To sto su im male plate nisu kriva deca,ta deca su zahvaljujuci odraslima koji su pokrali i upropastili zemlju ostecena.Nametnuto im je lose ponasanje,lopovluk,starlete,tajkuni i ostale bezvredne stvari.Gospodji ako je mal plata u strajk ispred Vlade,tamo se strajkuje,a ne na deci.

skandalozno

pre 7 godina

A zašto naslov "Ludoj tetkici"? Šta je cilj takvog naslova? Posle i deca smatraju da je ok za nekog reći da je budala, lud, kreten itd. Povedite malo računa, ne mora sve da bude senzacionalno (pogotovu kada to i nije).

posmatrač

pre 7 godina

Дал је неко уопште разматрао шта је радила ученица?? Шта ће она да седи на прозору? Родитељ и требао да буде задовољан што им неко чува, пази, мази и васпитава децу, ако то они не чине.

Moca

pre 7 godina

Tata Vladane posvti malo vise paznje vaspitanju cerke pa nece dolaziti do ovakvih ekscesa.Ko zna sta je razmazeno deriste reklo ili uradilo da izazove takvu teakciju zene koja je na svom radnom mestu.

Moca

pre 7 godina

Roditelji nisu ni svesni kako im se ponasaju deca van kuce.Neka ih malo prate pa da se uvere u njihovo nevaspiranje i bahatost.

Rade

pre 7 godina

Srbi su skloni, da od komarca prave magarca, zato smo tu gde i jesmo. Siguran sam da je ova tetkica, veliki zajebant i šalđija, i da se zeza sa decom, ali je to neko iskoristio i zloupotrebio !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jel ovo skola ili popravni dom

pre 7 godina

Sto krijete ime skole???Dajte da vidimo koji su to bolesnici da ih kaznimo.Znam da je Graficka odron,da su decu nastavnici seksualno i fizicki maltretirali,da su se nastavnici izmedju sebe tukli a kolovodje su bili Jadranka,Milos,ona baba sa sociologije,ludaci sa prakse itd i ne bi me cudilo da je ta skola u pitanju.Uostalom,sta radi Ministarstvo i dokle vise da se izdvajaju pare za propale drzavne skole.

Dusan

pre 7 godina

Pretnja nekom licu inkriminisana je krivičnim delom „Ugrožavanje sigurnosti“ iz člana 138. Krivičnog zakonika Republike Srbije. Taj član glasi: (1) Ko ugrozi sigurnost nekog lica pretnjom da će napasti na život ili telo tog lica ili njemu bliskog lica, kazniće se novčanom kaznom ili zatvorom do jedne godine.U zakonskom tekstu pretnja se pominje samo u kombinaciji sa izvršenjem sile. Dakle, moze se premisljati o inkrminaciji, nikako o stepenu drustevene opasnosti odnosno o ovakvom ponašanju za koje se vezuje tako veliki stepen društvene neprihvatljivosti. Izvrseno je, bez sumnje -krivicno delo.

Denis

pre 7 godina

Zasto da bude kaznjena kad nije uradila nista lose vec je pokusala da objasni devojci da nema razloga cmizdriti za svaku sitnicu?

bdsu

pre 7 godina

Valjda svako normalan vidi da se devojčica smeje i drži mobilni, a život joj u opasnosti. Takođe je isto i sa torbom.

boki

pre 7 godina

pa bolje je bilo daje ovo malo djubre gurnula sa prozora nego ovako daje bruka ona mala nakaza nasla na prozor da sedi tojoj je kucno vaspitanje sigurno i kucji sedi na odzak ako uopste ima i kucju i staresinu.a stose tice to daje ucenica nesto nevidim skolsku torbu niti ranac nego tasnuracu za zeleznicku stanicu.sramih bilo sve ucesnike u ovom omalovazavanju ove tetkice.a uzgred niko ne pise kakvogje skolskog uspeha ova prozoraca.

Izbori 2024

Vesti

Važno je da se čula istina! Maja Gojković: Podrška predsedniku Vučiću, koji se argumentovano i hrabro borio za interese Srbije u SB UN!
Politika

Važno je da se čula istina! Maja Gojković: Podrška predsedniku Vučiću, koji se argumentovano i hrabro borio za interese Srbije u SB UN!

Dajem punu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, koji se argumentovano i hrabro borio za interese Srbije u Savetu bezbednosti UN, najvišem forumu svetske politike. Naša zemlja je u prethodnom periodu suočena sa izuzetno teškim pitanjima samo zbog posvećenosti slobodoljubivoj i samostalnoj politici i zbog apsolutne odlučnosti da odbrani interese svoje države i naroda, koji je izložen najvećim izazovima decenijama unazad.

23.04.2024

09:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set