• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

25.07.2016

18:06

(FOTO/VIDEO) NEVREME IZAZVALO HAOS: Čačak ostao bez struje, pljuskovi u Ivanjici i Gornjem Milanovcu!

Vesti

(FOTO/VIDEO) NEVREME IZAZVALO HAOS: Čačak ostao bez struje, pljuskovi u Ivanjici i Gornjem Milanovcu!

Podeli vest

Pljuskovi su danas po podne zahvatili skoro celu zapadnu Srbiju, očekuje se i grad, a najgore je prošla Šumadija, kažu u Republičkom hidrometeorološkom zavodu (RHMZ). Beograd će sigurno biti suv naredna dva sata, kažu u RHMZ

Jako nevreme zahvatilo je Čačak i okolinu danas oko 16 sati, a pojedine ulice su potpuno poplavljene i saobraćaj se otežano odvija.

Nemanja ulica, jedna od centralnih gradskih saobraćajnica u Čačku, zbog nevremena je poputno poplavljena.

Pojedini delovi Čačka ostali su i bez struje, a u nekim delovima grada oboreno je drveće. U Gornjem Milanovcu se sručio i obilan grad.

Još se ne zna da li ima štete na usevima i poljoprivrednim kulturama.

Jaka kiša zahvatila je popodne Veliku Reku kod Malog Zvornika, pa je usled obilnih padavina na magistralnom putu Loznica-Mali Zvornik-Ljubovija na više mesta došlo do odrona zemlje na kolovoz.

 

U toku dana nevreme je zahvatilo Ivanjicu i Gornji Milanovac.

Na deonici puta Ljubovija-Crnča, usled izlivanja potoka obustavljen je saobraćaj, saopštili su danas Putevi Srbije.

Alternativni pravci su Ljubovija-Petka-Osečina-Valjevo ili Loznica-Krupanj preko Mačkovog Kamena, navodi se u saopštenju.

Apelovano je učesnike u saobraćaju da poštuju privremenu saobraćajnu signalizaciju i da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Još se ne zna da li ima štete na usevima i poljoprivrednim kulturama. Kako građani objavljuju preko društvenih mreža, ulice su poplavljene i u Bajinoj Bašti.

- Moguće je da će ponegde pasti i grad, ali neće biti većih nepogoda. Pljusak je najjači na podrčju Šumadije kao i severnom delu južne Srbije, pre svega sa zapadne strane. Beograd će ostati suv naredna dva sata, a za kasnije ćemo videti – kažu iz RHMZ.

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set