• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Grbović

02.08.2016

18:54

VESELO U NOVOM PAZARU Sve spremno za muzički festival "Stari grad"!

Vesti

VESELO U NOVOM PAZARU Sve spremno za muzički festival "Stari grad"!

Podeli vest

Na ovogodišnjem muzičkom festivalu Stari grad, koji će od 12. do 14. avgusta biti održan u Novom Pazaru, nastupiće Vlatko Stefanovski, Aleksandra Radović,Lena Kovačević, muzički sastav Divanhana i grupa Ničim izazvan

Želja organizatora je da ova tradicionalna muzička manifestacija i dalje okuplja najbolje i najkvalitetnije, a da zadovoljava različite ukuse.
 

- Naša priča sada ima duboku tradiciju. Festival organizujemo od 2004. godine. Ovaj muzički događaj ostavlja trag i nešto je po čemu je Novi Pazar prepoznatljiv - rekao je direktor festivala Aladin Imamović.
 

Poslednje dve godine ovaj festival nema takmičarski karakter zbog aktuelnih trendova u muzici.

- Mladi vide bolju šansu za svoju afirmaciju u novim TV formatima i popularnim talent šou programima - rekao je on i dodao da će domaćin festivala biti voditelj Ognjen Amidžić.
 

Direktor Kulturnog centra Husein Memić kazao je da je Stari grad i ove godine dobio podršku od grada Novog Pazara.
 

- Od grada smo dobili sredstva za bine na kojima će nastupiti naši muzički gosti. Međutim, najveći deo sredstava za organizaciju obezbedili smo od drugih donatora. Pored Gradske uprave generalni pokrovitelj je Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija, a imamo i sponzore - rekao je direktor Kulturnog centra Husein Memić.
 

Ranijih godina publiku “Starog grada” zabavljali su Van Gog, Emina Jahović, Bijelo dugme, Crvena jabuka, Hari Mata Hari, Bajaga, Aki Rahimovski, Masimo Savić, Zabranjeno pušenje,  Sergej Ćetković, Tijana Dapčević i mnogi drugi.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set