• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.08.2016

13:35

IDEMO OPET! NASTAVLJA SE AKCIJA 'KNEZ PETROLA' I INFORMERA: Iseci kupon, sipaj i uštedi šest dinara po litru benzina i dizela!

Vesti

IDEMO OPET! NASTAVLJA SE AKCIJA 'KNEZ PETROLA' I INFORMERA: Iseci kupon, sipaj i uštedi šest dinara po litru benzina i dizela!

Podeli vest

Velika letnja poklon akcija Informera i "Knez petrola" krenula je ponovo od ponedeljka i trajaće sve do subote, 6. avgusta! U toku akcije, čitaoci Informera moći će na svim pumpama "Knez petrola" širom Srbije da uštede šest dinara po svakom litru kupljenog benzina i evrodizela! U prethodnoj akciji kupljeno je rekordnih 2.163.000 litara goriva, a naši čitaoci su uštedeli čak 13.000.000 dinara!

Pravila se nisu promenila ni u ovom krugu, pa sve što treba da uradite jeste da sa naslovne strane isečete popust-kupon, predate ga prodavcu prilikom plaćanja i po jednom rezervoaru putničkog vozila uštedite i do 500 dinara!

Nema ograničenja
"Količina goriva koju je moguće platiti sa popust-kuponom ograničena je samo veličinom rezervoara i odnosi se na sve potrošače i sva vozila"

Količina goriva koju je moguće platiti sa popust-kuponom ograničena je samo veličinom rezervoara i odnosi se na sve potrošače i sva vozila - kako na automobile, tako i na kamione, autobuse, ali i na traktore i poljoprivrednu mehanizaciju.

Kuponi koje ćemo do subote objavljivati na naslovnoj strani Informera obeleženi su brojem, datumom i imaju poseban bar-kod. Jedan kupon može da se iskoristi za jedno sipanje goriva i to na dan izlaska u Informeru (zaključno sa 23.59).

Informer

Prilikom kupovine važeći su samo originalni kuponi isečeni sa naslovne strane, a svaki pokušaj falsifikovanja ili kopiranja je zakonom kažnjivo delo.

Treba napomenuti i da su benzin i evrodizel na pumpama "Knez petrola" i u redovnoj prodaji jeftiniji za tri do sedam dinara u odnosu na druge cene na tržištu, tako da su cene koje ostvarujete sa dodatnim popustom-kuponom Informera ubedljivo najpovoljnije u Srbiji.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set