• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

13.08.2016

16:47

GUŽVE NA GRANICAMA Na prelazu Batrovci čeka se dva sata, na Horgošu sat

Vesti

GUŽVE NA GRANICAMA Na prelazu Batrovci čeka se dva sata, na Horgošu sat

Podeli vest

Na prelazu Batrovci na ulazu iz Hrvatske u Srbiju čeka se oko 120 minuta, dok su na izlazu zadržavanja oko sat vremena, saopštio je danas AMSS.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, na Horgošu, sa Mađarskom, se na izlazu čeka se nešto kraće, od 30 do 60 minuta kolika su zadržavanja i na ulazu u zemlju.

Na prelazu sa Crnom Gorom, Makedonijom i Bosnom i Hercegovinom saobraćaj je pojačan, ali zadržavanja trenutno nisu duža od 30 minuta.

Vreme zadžavanja na graničnim prelazima je reletivno i vrlo često promenljivo, posebno u turističkoj sezoni u kojoj se nalazimo, upozoravaju iz AMS S.

Povoljnije vremenske prilike utiču na bolju prohodnost puteva i omogućavaju nesmetano odvijanje saobraćaja, navode u AMS S.

Kako se dodajem u saopštenju, vozače očekuje pojačan intezitet saobraćaja što je i karakteristično za dane vikenda u kojim se nalazimo.

Osetno veći broj vozila prisutan je na putevima prvog i drugog prioriteta koji vode ka Crnoj Gori, a pojačan je intenzitet saobraćaja i na autoputevima koji iz pravca Mađarske i Hrvatske vode ka Makedoniji i Bugarskoj što je uzrok dužeg zadržavanja na graničnim prelazima i naplatnim rampama.

Zato su iz sektora za naplatu putarine prema informacijama JP "Putevi Srbije" preduzeli sve neophodne mere da ubrzaju protok vozila na naplatnim stanicama, dodaje se u saopštenju.

Trenutno su na naplatnoj rampi "Bubanj Potok" zadržavanja od 10 do 15 minuta, a na naplatnim stanicama "Stara Pazova", "Sirig", "Nais" i "Doljevac" od pet do 10 minuta.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set