• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Grbović

19.08.2016

14:36

(FOTO) OVK PRETI BOMBAŠKIM NAPADOM! Šiptarski teroristi spremaju krvoproliće na KOSOVU!

Vesti

(FOTO) OVK PRETI BOMBAŠKIM NAPADOM! Šiptarski teroristi spremaju krvoproliće na KOSOVU!

Podeli vest

Oslobodilačka vojska Kosova (OVK) mogla bi uskoro da izvede teroristički napad, saznaje Informer. Napad je najavljen na fejsbuj stranici jednog od osnivača ove terorističke grupe Muje Krasnićija koji je ubijen 1998. godine

Na ovoj stranici objavljene su fotografije maskiranih i naoružanih muškaraca u paravojnim uniformama a u opisu slike se navodi da je reč o pripadnicima specijalne jedinice 113. brigade OVK iz Drenice.

- Objavićemo imena svih aktivnih pripadnika ove specijalne jedinice OVK iz Drenice. Tu će početi prvi udarac. Očekujte bombu 21. avgusta kada će imena biti objavljena - stoji u statusu koji je lajkovalo preko šesnaest hiljada ljudi.

Anel Grbović/facebook

OBAVEŠTAJNE SLUŽBE: Na Kosovu najmanje pet kampova za borce Islamske države!

Kako Informer.rs saznaje od izvora bliskog Kosovskoj policiji, fotografije su nastale tokom treninga u selu Obrinje.

- Taj predeo je idealan za kampove i treninge. To ljudi u kojima još uvek žive ideje OVK odlično znaju i veoma često idu tamo i obavljaju treninge. Nekoliko puta smo ih tu zaticali ali tada nisu bili maskirani i nisu imali oružje kod sebe tako da nismo imali osnova da podnosimo prijave - kaže naš izvor.

Anel Grbović/facebook

Administrator fejsbuk stranice teroriste Muje Krasnićija, kojeg su jugoslovenske snage likvidirale tokom 1998. godine kada je pokušavao da prikrijumčari oružje na Kosovo, navodi da je OVK aktivan u svim selima u Drenici.

Anel Grbović/facebook

- Prva imena koja ćemo objaviti su iz mesne zajednice Dobra Voda, gde je rođen naš komandant Muje Krasnići. Upravo tu će početi prvi udarac. Sela koja su u okviru mesne zajednice Drenica su: Dobra Voda, Čabič, Zabrđe, Riđevo, Glareva, Dobri do, Štarica, Sićevo i Jašanica - piše na fejsbuk stranici koja obiluje fotografijama naoružanih terorista koji nose uniforme zločinačke OVK.

TEŠKA PROVOKACIJA IZ PRIŠTINE: Zločinac OVK službenik u Kosovskoj kancelariji za vezu u Beogradu!

Anel Grbović/facebook

Pre četiri meseca objavljen je proglas terorističke grupe Albanske nacionalne armije koji je pročitan tokom njihovog treninga u južnoj Mitrovici. Dopisom su pozvali "svoje borce da se udruže i nastave rad na zaštiti nacionalnih interesa. ANA je tada tvrdila da se njihovi pripadnici nalaze u Preševskoj dolini, Albaniji, Makedoniji i na Kosovu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ljubo

pre 7 godina

pa ,koja su ovo dva " djilkosa" sa slike ,...i ovo specijalci. ...ovi samo mogu da se izivljavaju nad nejakima ,decom ,zenama i starim...siledzije i koljaci ...

Sava Prokopović iz Ritopeka

pre 7 godina

Немојте се секирати. Данас, на Преображење Господње, у Приштини, код Тачија, је Чадеж Марко, председник Привредне коморе Србије. Све ће се средити. Комуницирају енглеским језиком.

nada

pre 7 godina

Dosta je bre vise- pod hitno naoruzati srpsko stanovnistvo a ocekujem i odgovor od Vucica jer sto je mnogo - mnogo je. To je srpska teritorija koja ostaje za sva vremena deo Srbije !!!!!!!!!!!!

markom

pre 7 godina

proci ce kao i taj krstivoje,ups,pardon krasnici. kada ce da shvate da su im preci srbi.\n

vesna

pre 7 godina

Kakvi su kao da ih je poplava izbacila,smešni,ko miševi iz rupe.

deda Raša

pre 7 godina

Pa verujte Bajdenu. Ne zna se ko je gori, on ili siptari.

ratko

pre 7 godina

Jal me nasmeja ova slika,pa ovo specijalci,dve ovce im nebi dao da cuvaju a kamoli pusku,uhapsiti,a ondaaaaaa....ajojjjjj...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set