• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

20.08.2016

07:56

SUNČANO I TOPLO! Danas do 33 stepena!

Vesti

SUNČANO I TOPLO! Danas do 33 stepena!

Podeli vest

U Srbiji će jutro biti maglovito po kotlinama, dok će tokom dana biti pretežno sunčano i malo toplije

Najniža temperatura kretaće se od 15 do 20 stepeni Celzijusa, a najviša dnevna biće od 29 do 33 stepena.

Na istoku i u planinskim predelima, uz lokalni razvoj oblačnosti, očekuje se ređa pojava pljuskova sa grmljavinom, duvaće slab i umeren istocni i jugoistočni vetar, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Beogradu će danas biti pretežno sunčano i malo toplije, najniža temperatura biće oko 20, a najviša oko 31 stepen, vetar slab i umeren, jugoistočni.

Prema prognozi za narednih sedam dana, u nedelju će u Srbiji biti pretežno sunčano i toplo, po podne u zapadnim i jugozapadnim predelima očekuje se lokalni razvoj oblačnosti i pljuskovi i grmljavina.

Uveče i tokom noći u nedelju na ponedeljak u severnim i zapadnim, a u ponedeljak i u ostalim krajevima, očekuje se naoblačenje i osveženje, mestimično sa kišom, pljuskovima, grmljavinom i pojačanim severozapadnim vetrom.

Biće promenljivo oblačno, mestimično sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom, uglavnom u centralnim i južnim predelima.

Od srede će temperatura biti u postepenom porastu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"Srpska ekonomija raste!" Moćna poruka ministra Siniše Malog iz Vašingtona
Politika

"Srpska ekonomija raste!" Moćna poruka ministra Siniše Malog iz Vašingtona

Potpredsednik vlade i ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas u Vašingtonu da je imao odličan sastanak sa predstavnicima Konstituence u MMF koju predvodi Švajcarska i istakao da srpska ekonomija raste i da se očekuje da privredni rast Srbije u prvom kvartalu bude 4,3 ili 4,4 odsto, kao i da javni dug naše zemlje trenutno iznosi 47,6 odsto BDP-a.

18.04.2024

17:03

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set