• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

27.08.2016

07:58

AMSS: Ka Hrvatskoj se čeka oko 90, a Crnoj Gori 60 minuta!

Vesti

AMSS: Ka Hrvatskoj se čeka oko 90, a Crnoj Gori 60 minuta!

Podeli vest

Na graničnim prelazima je pojačan intenzitet saobraćaja pa se na prelazu Batrovci na izlazu iz zemlje čeka 90, a ka Crnoj Gori oko 60 minuta, saopštio je jutros Auto moto savez Srbije

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije na našim graničnim prelazima pojačan je intezitet saobraćaja, na prelazu Batrovci na izlazu iz zemlje formirane su kolone, a zadržavanja oko 90 minuta.

Na prelazu Gostun sa Crnom Gorom zadržavanja na izlazu iz naše zemlje su oko sat vremena.

Na ostalim prelazima saobraćaj je pojačanog intenziteta, trenutno su zadržavanja do 30 minuta, a tokom dana očekuju se i duža zadržavanja.

Saobraćaj se trenutno obavlja bez zastoja i posebnih prekida uz povoljne vremenske prilike, a poslednji vikend u avgustu doneće sasvim sigurno pojačan saobraćaj na svim putevima, kao i na prilazima većim gradskim sredinama, navodi Auto moto savez Srbije.

U danima pojačanog saobraćaja su česte saobraćajne nezgode zato je neophodno strogo poštovanje saobraćajnih pravila.

Na naplatnoj rampi Bubanj Potok, vreme zadržavanja za naplatu putarine je oko 10-tak minuta sa tendencijom porasta tokom dana.

Na ostalim naplatnim rampama zadržavanja se do pet minuta.

Radovi na postavljnaju eleastične odbojne ograde će se izvoditi večeras od 22,00 do 06,00 časova na Pančevačkom mostu u oba smera.

Radovi će se izvoditi u pokretu sa povremenim zatvaranjem desne saobraćajne trake i biće obezbeđeni adekvatnom privremenom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

U nedelju 28. avgusta od 18,00 do ponedeljka u 06.00 sati, doćiće do izmene u saobraćaju na nadvožnjaku preko pruge i puta na deonici Užice-Požega, Ariljska petlja, usled radova na ugradnji druge polovine dilatacije na nadvožnjaku.

Za vreme izvođenja radova, saobraćaj će se na nadvožnjaku odvijati jednom trakom, uz naizmenično propuštanje vozila, dok će traka u kojoj će se izvoditi radovi biti zatvorena za saobraćaj.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Igor

pre 7 godina

Ja nemogu da verujem da ima Srba koji i dalje trce u ustasku zemlju da letuju,hapsenjem nasih gradjanja je dokaz sta ustase misle o vama cak i kada idete kod njih da letujete i novac da im ostavite.Crno Gorci (svaka cast pojedinima) ali nazalost ima ih malo su isto katastrofa,neljubazni,deraci koza i aljkavi,ma zato je Grcka je zakon ako hoces na more a ako zelis lepotu prirode onda je to definitivno nasa Srbija a posebno sto je vlada omogucila da pomocu vaucera mogu svi da obidju i upoznaju lepotu nasih krajeva.

Turista

pre 7 godina

Kada kazes kod nas da letujemo jel to mislis na nase more,aj mi samo daj upute de se nalazi posto vec 35 godina nikako da ga nadjem.

Igor

pre 7 godina

Turista procitaj tekst ponovo pa onda kreni da komentarises.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set