• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

19.09.2016

18:40

VOZITE OPREZNO Mokri kolovozi, prilagodite brzinu uslovima na putu!

Vesti

VOZITE OPREZNO Mokri kolovozi, prilagodite brzinu uslovima na putu!

Podeli vest

Promenljive vremenske prilike, sa kišom praćenom grmljavinom u pojedinim delovima naše zemlje, uslovljavaju mokre kolovoze koji u velikoj meri utiču na bezbednost u saobraćaju, pa Auto-moto savez Srbije apeluje na vozače da brzinu vožnje prilagode uslovima na putu

Saobraćaj je trenutno umerenog intenziteta, a više pažnje treba posvetiti onim deonicama na kojima se izvode radovi.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, na graničnim prelazima na putničkim terminalima trenutno nema dužih zadržavanja od 20 minuta.

Što se tiče najava izmena u saobraćaju, od 21. do 23. septembra, od 00.40 časova do 04.40 sati, doći će do obustave saobraćaja na državnom putu I B reda broj 21, deonica Novi Sad-Petrovaradin, zbog izvođenja radova na sanaciji šinskih sastava železničkog dela na montažno-demontažnom, železničko-drumskom mostu „MD 88“ preko reke Dunav.

Za vreme trajanja obustave, drumska vozila će biti propuštena jedanput u 02.40 sati, da se ne bi stvarala velika kolona. Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom privremenom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Od danas do 23.09.2016. na državnom putu I B reda broj 26, deonica Beograd-Obrenovac, zbog izvođenja radova na sanaciji kolovoznog zastora, na snazi je izmena režima saobraćaja. Saobraćaj je regulisan naizmeničnim propuštanjem vozila, uz postavljenu semaforsku signalizaciju.

Kad je reč o neprohodnim putnim pravcima, od danas u 07.00 sati do 22. septembra u 07.00 sati saobraćaj je obustavljen zbog radova na putnom prelazu pruge Beograd-Mladenovac-Niš-državna granica sa Makedonijom na ukrštanju sa putem II A reda 233 Davidovac-Klenike-granični prelaz Prohor Pčinjski. Vozači će biti obavešteni o adekvatno postavljenoj signalizaciji.

Prema informacijama JP "Putevi Srbije" na deonicama na kojima su započeti radovi način saobraćaja je izmenjen i usporen, pa je savet vozačima da poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju i da brzinu kretanja vozila prilagode datim uslovima na putu.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set