• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R.B.

12.10.2016

12:06

KOFER SLOVA Trodnevna manifestacija u Kruševcu povodom Dana grada!

Vesti

KOFER SLOVA Trodnevna manifestacija u Kruševcu povodom Dana grada!

Podeli vest

Turistička organizacija grada Kruševca povodom svečanosti obeležavanja Dana grada, 14. oktobra organizuje trodnevnu manifestaciju "Kofer slova"

Ovaj Međunarodni festival turističkih publikacija biće održan u Narodnom Muzeju, od 14. do 16. oktobra. Direktorka Turističke organizacije Kruševac Suzana Milosavljević kaže da je manifestacija izložbenog tipa na kojoj učestvuje oko 50 turističkih organizacija iz zemlje i regiona.

Svečano otvaranje "Kofera slova" biće u petak, 14. oktobra u 12 sati u Narodnom muzeju, gde će se dodeliti nagrade i priznanja zaslužnim organizacijama, među kojima je i prestižni ,"Zlatni  kofer slova".

Posle koktela dobrodošlice, gosti će imati kraći obilazak Arheološkog parka "Lazarev grad", a potom u  Mozaik sali Gradske uprave predavanje na  temu "Konkurentnost destinacije i način za postizanje konkurentske prednosti". Predavači su Jasmina Ognjanović i Milena Podovac (nastavna jedinica Fakulteta za HIT u Vrnjačkoj Banji).

  U subotu, 15. oktobra u 11 časova u Narodnom muzeju biće prezentovana društvena igra "Bitka na Drini“ , a potom će u  fabrici "Rubin" biti promocija vinskog turizma i degustacija vina .

                                                                                                                                                         


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set