• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Vijesti/Informer.rs

13.10.2016

10:02

EKSPLOZIJA KOD HERCEG NOVOG: Bomba koja je povredila oca i sina bila namenjena drugoj osobi!

Vesti

EKSPLOZIJA KOD HERCEG NOVOG: Bomba koja je povredila oca i sina bila namenjena drugoj osobi!

Podeli vest

Istražitelji su pronašli trag koji bi ih mogao odvesti do osumnjičenog za podmetanje eksplozivne naprave u Meljinama kod Herceg Novog, u kojoj su lakše povređeni Novljanin V.V. i njegov maloletni sin.


Prema nezvaničnim saznanjima, forenzičari su izolovali DNK napadača, upoređuju ga u bazi podataka i, navodno, pitanje je dana kada će biti uhapšen.

Isti sagovornik kazao je da je istragom utvrđeno i da je bomba bila namenjena drugoj osobi. Taj Novljanin 7. oktobra je  prolazio sa trogodišnjim sinom, koji je hteo da dohvati malu crnu kutiju između dva automobila. Da to ne bi uradio, V.V. je nogom šutnuo kutiju  koja je eksplodirala.

(VIDEO) EKSPLOZIJA U MELJINAMA Otac šutnuo skrivenu bombu na ulici, trenutak pre nego što je dete dohvatilo!

Eksplozija se dogodila kada je V.V, krećući se ka svom autu, nogom odgurnuo kutiju crne boje koja se nalazila na parkingu između njegovogi vozila još jednog lica. V.V. je inače istu kutiju primetio i oko pola sata ranije, kada se na tom mestu parkirao - saopšteno je iz policije.

On i njegov trogodišnji sin su zbog povreda odvedeni u Opštu bolnicu u Meljinama.  Hercegnovski osnovni tužilac kvalifikovao je to krivično delo kao - teško delo protiv opšte sigurnosti.

Iz  policije su  saopštili da  podmetanje požara ili eksploziva  spadaju u specifična krivična dela, čije rasvetljavanje zahteva određen vremenski period, zbog  veštačenja i stručnih analiza.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set