• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.Tasić

31.10.2016

12:30

BRUTALNO PRETUČEN UČENIK Novi slučaj vršnjačkog nasilja među osnovcima u Vranju!

Vesti

BRUTALNO PRETUČEN UČENIK Novi slučaj vršnjačkog nasilja među osnovcima u Vranju!

Podeli vest

U OŠ "Branko Radičević" u Vranju grupa učenika petog razreda pretukla je dečaka J.S. na času fizičkog u četvrtak popodne, nakon čega je on hospitalizovan na Dečijem odeljenju vranjske bolnice

U Policijskoj upravi Vranje kažu da je ovaj događaj prijavljen u subotu 29. oktobra, a da se desio u četvrtak. Prema navodima policije, Više javno tužilaštvo je zatražilo da se prikupe obaveštenja i da se dostavi izveštaj o ovom događaju.

- Policija radi po instrukcijama  Višeg tužilaštva, i rad na slučaju je u toku - navode iz PU Vranje.

Roditelji dečaka J. S. nisu odgovarali na pozive, dok je kod kuće samo bila njegova baka Ruža.

Ona kaže da se dečak njoj poverio, kad je došao kući, i tako je otkriveno šta se u četvrtak dogodilo.

- Deca su imala poslednji čas fizičko. Osam dečaka su napala mog unuka zbog lopte. Ne znam da li je bio u opremi za fizičko ili ne. Oborili su ga na pločice potrbuške. Jedni su ga držali, a drugi mu lupali glavu o pločice. Drugi su ga šutirali, izgubio je vazduh, nije mogao da viče, i posle toga se ne seća ničega. Kada je došao kući, zakasnio je i bio je uplakan. Pozvao me je u kupatilo i pitao da li znam kakav je osećaj kad neko leži na hladnim pločicama - kaže Ruža.

VRŠNJAČKO NASILJE, DEVOJČICA VAN KONTROLE: Stolicom slomila nos drugaru iz razreda!

Ona navodi da koliko joj je poznato nastavnik fizičkog koji predaje njenom unuku nije radio tog dana i da ga je menjao drugi kolega.

- On je sedeo deo časa sa đacima a zatim je izašao i ostavio decu samu u svlačionici. Moj unuk kaže da ga samo jedno dete nije diralo i tuklo. I dok je taj dečak otišao da pozove nastavnika oni su ga pretukli - navodi baka Ruža.

Danijela Antić, psiholog u školi "Branko Radičević" kaže da se tek detaljnije upoznaje sa ovim slučajem i ne može da daje izjave.

- Ja radim u dve škole, i u momentu tog incidenta nisam bila u školi. Sada se tek upoznajem sa slučajem, jer ne znam u potpunosti sve detalje.

BRUTALNO VRŠNJAČKO NASILJE U BEOGRADU! Pretukli dečaka, pa ga OSTAVILI NA GROBLJU!

Direktor ove škole Dragan Antić u ponedeljak ujutru nije odgovarao na pozive.

Načelnica Dečijeg odeljenja Bolnice u Vranju Zorica Parezanović, kaže da je dečak koji je pretučen u O.Š. „Branko Radičević“ hospitalizovan kod njih na odeljenju, i da je dobro.

- Dete sam videla sinoć, pošto sam bila dežurna. Dete je trenutno dobro. O tome kakve povrede ima ne mogu da vam kažem, jer je to stvar profesionalne tajne. Takve informacije mogu da dajem samo roditeljima - kaže Parezanovićeva.

Inače ovo je treći incident sa elementima nasilja u ovoj školi koji se dogodio za poslednjih desetak dana.

U prvom je jedan od roditelja verbalno pretio učenicima u školi, a u drugom je baka jedne devojčice  ošamarila njenog druga.

NIŠKA ŠKOLA IZ HORORA! Novi slučaj vršnjačkog nasilja u školi nesrećnog Alekse Jankovića?!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set