• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.Tasić

31.10.2016

12:30

BRUTALNO PRETUČEN UČENIK Novi slučaj vršnjačkog nasilja među osnovcima u Vranju!

Vesti

BRUTALNO PRETUČEN UČENIK Novi slučaj vršnjačkog nasilja među osnovcima u Vranju!

Podeli vest

U OŠ "Branko Radičević" u Vranju grupa učenika petog razreda pretukla je dečaka J.S. na času fizičkog u četvrtak popodne, nakon čega je on hospitalizovan na Dečijem odeljenju vranjske bolnice

U Policijskoj upravi Vranje kažu da je ovaj događaj prijavljen u subotu 29. oktobra, a da se desio u četvrtak. Prema navodima policije, Više javno tužilaštvo je zatražilo da se prikupe obaveštenja i da se dostavi izveštaj o ovom događaju.

- Policija radi po instrukcijama  Višeg tužilaštva, i rad na slučaju je u toku - navode iz PU Vranje.

Roditelji dečaka J. S. nisu odgovarali na pozive, dok je kod kuće samo bila njegova baka Ruža.

Ona kaže da se dečak njoj poverio, kad je došao kući, i tako je otkriveno šta se u četvrtak dogodilo.

- Deca su imala poslednji čas fizičko. Osam dečaka su napala mog unuka zbog lopte. Ne znam da li je bio u opremi za fizičko ili ne. Oborili su ga na pločice potrbuške. Jedni su ga držali, a drugi mu lupali glavu o pločice. Drugi su ga šutirali, izgubio je vazduh, nije mogao da viče, i posle toga se ne seća ničega. Kada je došao kući, zakasnio je i bio je uplakan. Pozvao me je u kupatilo i pitao da li znam kakav je osećaj kad neko leži na hladnim pločicama - kaže Ruža.

VRŠNJAČKO NASILJE, DEVOJČICA VAN KONTROLE: Stolicom slomila nos drugaru iz razreda!

Ona navodi da koliko joj je poznato nastavnik fizičkog koji predaje njenom unuku nije radio tog dana i da ga je menjao drugi kolega.

- On je sedeo deo časa sa đacima a zatim je izašao i ostavio decu samu u svlačionici. Moj unuk kaže da ga samo jedno dete nije diralo i tuklo. I dok je taj dečak otišao da pozove nastavnika oni su ga pretukli - navodi baka Ruža.

Danijela Antić, psiholog u školi "Branko Radičević" kaže da se tek detaljnije upoznaje sa ovim slučajem i ne može da daje izjave.

- Ja radim u dve škole, i u momentu tog incidenta nisam bila u školi. Sada se tek upoznajem sa slučajem, jer ne znam u potpunosti sve detalje.

BRUTALNO VRŠNJAČKO NASILJE U BEOGRADU! Pretukli dečaka, pa ga OSTAVILI NA GROBLJU!

Direktor ove škole Dragan Antić u ponedeljak ujutru nije odgovarao na pozive.

Načelnica Dečijeg odeljenja Bolnice u Vranju Zorica Parezanović, kaže da je dečak koji je pretučen u O.Š. „Branko Radičević“ hospitalizovan kod njih na odeljenju, i da je dobro.

- Dete sam videla sinoć, pošto sam bila dežurna. Dete je trenutno dobro. O tome kakve povrede ima ne mogu da vam kažem, jer je to stvar profesionalne tajne. Takve informacije mogu da dajem samo roditeljima - kaže Parezanovićeva.

Inače ovo je treći incident sa elementima nasilja u ovoj školi koji se dogodio za poslednjih desetak dana.

U prvom je jedan od roditelja verbalno pretio učenicima u školi, a u drugom je baka jedne devojčice  ošamarila njenog druga.

NIŠKA ŠKOLA IZ HORORA! Novi slučaj vršnjačkog nasilja u školi nesrećnog Alekse Jankovića?!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Čovek bez obraza, srama i stida! Evo ko je Srbin koji je je glasao za prijem samozvanog Kosova u SE!
Politika

Čovek bez obraza, srama i stida! Evo ko je Srbin koji je je glasao za prijem samozvanog Kosova u SE!

Potpredsednik Parlamentarne skupštine Saveta Evrope Snježana Novaković Bursać, članica delegacije BiH iz Republike Srpske, oglasila se za RT Balkan iz Strazbura i ocenila da je, po njenom mišljenju, "stav Saše Magazinovića po pitanju glasanja o prijemu tzv. Kosova neprikladan, imajući na umu da vrlo verovatno zna koliko je to pitanje važno i uznemirujuće za srpski narod u celini".

16.04.2024

22:32

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE
Politika

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE

Parlamentarna Skupština Saveta Evrope (PSSE) saopštila je večeras da je usvojila preporuku da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope (SE) i odlučila da prati ispunjavanje obimne liste obaveza za pristupanje, od kojih bi pitanje formiranja Zajednice srpskih opština (ZSO) trebalo da bude uključeno u buduće razmatranje Komiteta ministara SE o zahtevu tzv. Kosova za pristupanje SE kao post-pristupna obaveza.

16.04.2024

22:13

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE
Politika

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE

Stalna predstavnica Srbije pri Savetu Evrope Suzana Grubješić izjavila je večeras da je debata u Parlamentarnoj skupštini SE o prijemu tzv. Kosova bila neravnopravna i naglasila da su izveštaj i čitava sprovedena procedura bile protiv osnovnih principa, vrednosti i normi na kojima ta organizacija počiva, a koja se prema njenoj oceni, sve više pretvara u političku organizaciju.

16.04.2024

22:06

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Edvard Snouden upozorava: NSA za par dana preuzima internet
Planeta

Edvard Snouden upozorava: NSA za par dana preuzima internet

Novi amandman kontroverznog Zakona o nadzoru stranih obaveštajnih službi dramatično proširuje spisak entiteta koji su u obavezi da pomaže Nacionalnoj bezbednosnoj agenciji (NSA) u njenim špijunskim praksama, ali o tome jedva da ima reči u medijima

16.04.2024

22:31

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set