• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

25.12.2016

09:13

TOTALNI HAOS NA BATROVCIMA! Pri ulasku iz Hrvatske u Srbiju putnici čekaju čak 12 SATI!

Vesti

TOTALNI HAOS NA BATROVCIMA! Pri ulasku iz Hrvatske u Srbiju putnici čekaju čak 12 SATI!

Podeli vest

Na graničnom prelazu “Batrovci“, prilikom ulaska u Srbiju, vozila na prolaz čekaju 12 sati, saopštilo je Odeljenje za medije i komunikacije MUP Srbije

Dodaje se da se na graničnom prelazu Šid čeka sedam časova.

Takođe, gužve su i na graničkom prelazu Horgoš, gde se čeka do 90 minuta, a na ostalim graničnim prelazima nema većih zadržavanja.

Prema podacima granične policije, koje prenosi AMSS, na graničnom prelazu Bajakovo-Batrovci čeka se čak i do 12 sati na izlazak iz Hrvatske, dok se kod Šida čeka oko sedam sati i kolone su dugačke nekoliko kilometra.

AMSS savetuje korišćenje alternativnih pravaca za zalazak iz Hrvatske - Bačka Palanka, Sot, Ljuba, Neštin ili Bogojevo.

Kako se navodi, na graničnom prelazu Horgoš trenutno nema zadržavanja, ali se u slučaju da se to stanje promeni savetuje korišćenje graničnih prelaza Bački Vinogradi, Đala, Bajmok i Horgoš dva koji rade od 7.00 do 19.00, kao i prelaz Bački Breg koji radi 24 sata.

AMSS je saopštio i da su putevi u Srbiji mokri ili prekriveni snegom i ledom, tako da je potrebna veća opreznost jer se smanjuje stabilnost vozila.

Svi prilazi zimskim turističkim centrima su trenutno prohodni, a upotreba zimske opreme obavezna.

Prema podacima javnog preduzeća "Putevi Srbije", na prilazima planinama važi zabrana za kamione s prikolicom i za šlepere. Zabrana važi na prilazu Kopaoniku iz pravca Brzeća kao i planini Goč. Zabrana važi i na deonici Jošanička Banja - Grčak.

Saobraćaj je obustavljen na u mestima Zavlake i Krupanj, kao i na deonicama Ub-Koceljeva i Pričević-Pecka, ali i na Starom Obrenovačkom putu, a kao alternativni pravac predložen je Novi Obrenovački put.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Artatore

pre 7 godina

Razumela bi da se posle svega ceka na ulaz u HR a ne obrnuto pustaj te te jadne ljude nose novac srbiji treba im odmor

Mira

pre 7 godina

Neka se sad gospodja Mihajlovic nadje na granicnom prelazu ,kao i Stefanovic.Mi svi trosimo zaradjen novac u Srbiji,a tretirate nas kao izbeglice!!!Ja sam lixno za Vucica ali prosle godine ste dali obecanje -poboljsace se protok na granicama.Pa sad je jos gore.\n

Nesa

pre 7 godina

Pa ako sam dobro razumeo, problem nije na ulazu u Srbiju, vec na izlaz iz hrvatske.

napreDNO

pre 7 godina

Pa Miro to znaci da ne treba da dolazite da trosite ovde pare , trosite tamo gde ste zaradjivali

mare

pre 7 godina

Ja procitah da se ceka NA IZLAZ IZ HRVATSKE, znaci hrvati koce, a ne nasi, tako da su neumesni komentari na rad nasih granicnih organa...

Paor

pre 7 godina

Od devojke sestra dosla iz italije,cekala,na granici hrvatske-srbije,nasi su kocili

Gojko

pre 7 godina

kOJI JE RAZLOG GUŽVE I ČEKANJA NA ULAZ U SRBIJU (bilo bi logičnije da je obrnuto)"!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set