• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R. Barjaktarević

29.12.2016

13:16

(FOTO) PODSTREK MLADIMA DA OSNUJU PORODICE! Kruševačkim roditeljima u akciji Treće dete uručene poklon čestitke od 8.000 dinara!

Vesti

(FOTO) PODSTREK MLADIMA DA OSNUJU PORODICE! Kruševačkim roditeljima u akciji Treće dete uručene poklon čestitke od 8.000 dinara!

Podeli vest

U humanitarnoj akciji "Treće dete", u organizaciji Odeljenja za društvene delatnosti Gradske uprave Grada Kruševca i Budžetskog Fonda za populacionu politiku u Mozaik sali gradskog zdanja, podeljene su 34 poklon čestitke roditeljima koji su rodili treće, četvrto i peto dete, u vrednosti od po 8.000 dinara

Tom prilikom su mališani predškolskog uzrasta iz vrtića "Pčelice" priredili priredbu za prisutne.

Radojica Barjaktarević

Zamenica Gradonačelnika Vesna Lazarević je pozdravila je prisutne i naglasila da Grad Kruševac i Budžetski Fond za populacionu politiku, kao i uvek do sada, podstiču natalitet i daju podstrek mladima da zasnivaju porodice.

Radojica Barjaktarević

Prisutne je u ime Budžetskog Fonda za populacionu politiku pozdravio Ivan Mijailović , koji je naglasio da ova akcija, pre svega, ima za cilj pružanje podrške roditeljima.

Radojica Barjaktarević

Ovom prilikom rečeno je da će Budžetski fond za populacionu politiku Grada Kruševca u narednoj godini biti uvećan za dva miliona dinara, a sredstva roditeljima za novorodjenu decu uplaćuju se tri puta godišnje, za prvo novorodjeno dete po Novoj godini, za Vidovdan i uoči Nove godine.

Generalni pokrovitelj ove akcije i donator je Grad Kruševac.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Vesić jasan: Saradnja Srbije i Kine korisna za obe zemlje, radićemo na dva nova projekta
Politika

Vesić jasan: Saradnja Srbije i Kine korisna za obe zemlje, radićemo na dva nova projekta

Saradnja sa Kinom je dobra za Srbiju i razvoj naše infrastrukture, ali je korisna i za kineske kompanije jer im se na taj način otvara evropsko tržište, izjavio je danas ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da sa kineskim kompanijama sarađujemo na osam projekata u oblasti drumske infrastrukture, kao i da postoje dva nova potencijalna projekta koja će se raditi.

07.05.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Miler progovorio o Jokiću! Ako dobije treću MVP titulu...
NBA

Miler progovorio o Jokiću! Ako dobije treću MVP titulu...

Legendarni košarkaš Indijane, Redži Miler (58), gostovao je u podkastu kod poznatog novinara Dana Patrika i tom prilikom je govorio o srpskom centru Nikoli Jokiću (29) koji bi trebao treći put u karijeri da bude proglašen za najkorisnijeg igrača u NBA ligi.

07.05.2024

14:49

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set