• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. T.

06.01.2017

09:41

(FOTO) SNEŽNA MEĆAVA NA JUGU SRBIJE! Kritično u planinskim selima, ZAVEJANI I SURDULICA I VLADIČIN HAN!

Vesti

(FOTO) SNEŽNA MEĆAVA NA JUGU SRBIJE! Kritično u planinskim selima, ZAVEJANI I SURDULICA I VLADIČIN HAN!

Podeli vest

Snežna mećava zahvatila je najveći deo Pčinjskog okruga u noći između četvrtka i petka, pa je Badnji dan u pojedinim mestima osvanuo sa preko pola metra snega i zavejanim i neprohodnim putevima

 

Autoput Koridora 10 je prohodan, a zimske službe održavanja su na terenu, čiste sneg, posipaju rizlu i so.

Većina lokalnih puteva je neprohodna, a u jutarnjim satima nije funkcionisao ni lokalni prevoz na najvećem broju linija.

S. T.

Saobraćaj se veoma otežano odvija na svim putnim pravcima, izuzev autoputa. 

Posebno je kritično u planinskim selima, ali i u gradskim naseljima u Surdulici i Vladičinom Hanu, gde je sneg preko pola metra.

S. T.

Sneg koji u Vranju bez prestanka pada od srede uveče izaziva probleme u saobraćajem u gradu.

Služba održavanja puteva vranjskog "Vodovoda" je na terenu, ali teško izlaze na kraj sa snežnim padavinama.

S. T.

Tokom prethodne večeri i noći veliki broj ulica je bio pod snegom, zbog čega je saobraćaj ponegde bio gotovo onemogućen.

Gradonačelnik Vranja i komandant Štaba za vanredne situacije Slobodan Milenković naložio je da se preduzmu sve operativne i preventivne mere u cilju zaštite putne i elektronergetske infrastrukture.

S. T.

S obzirom na vremensku situaciju, nadležne inspekcijske i komunalne službe stavljene su u stanje pripravnosti.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set