• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: rts/tanjug/informer

06.01.2017

22:36

SRBIJA POD SNEGOM I LEDOM: Zavejana dva autobusa Niš ekspresa, VANREDNA SITUACIJA U ALEKSINCU!

Vesti

SRBIJA POD SNEGOM I LEDOM: Zavejana dva autobusa Niš ekspresa, VANREDNA SITUACIJA U ALEKSINCU!

Podeli vest

Sneg, jak vetar i niske temperature stvorile su i prve nevolje na putevima u zemlji. Od Aleksinca do Beograda pušten saobraćaj za automobile i autobuse, koji je bio u prekidu od jutros. Putnička vozila mogu od Aleksinca ka Leskovcu. Na starom putu za Beograd kod Gornje Toponice zaglavila su se dva autobusa "Niš ekspresa"

22.05 - U Topličkom okrugu najteže je u selima u okolini Blaca, gde visina smetova dostiže i dva metra. Vanredna situacija u Aleksincu.

21.35  - Pojedina sela su zavejana u okolini Vranja, na Kopaoniku i na Pešterskoj visoravni. Sneg i smetovi su blokirali i srpske povratnike u selu Ljevoši kod Peći.

21.05 - Ekipa Doma zdravlja Blace u pratnji zimske službe iz tog mesta spasla je od smrzavanja osamdesetogodišnjake, bračni par M. S. (1929) i M. J. (1930), u blačkom selu Lazarevac, prenosi Fonet.

20.15 - Put od Aleksinca ka Leskovcu i od Niša ka Aleksincu pušten je za putnička vozila, saopštio je AMSS. 

19.35  Od Aleksinca do Beograda pušten saobraćaj za putničke automobile i autobuse, koji je bio u prekidu od jutros, javlja dopisnik RTS-a.

Tanjug

19.00 - Policija sprovela veliku kolonu vozila od Aleksinca ka Nišu, javlja dopisnik RTS-a.

18.45 – Zastoj na starom putu za Beograd kod Gornje Toponice, jer su se zaglavila dva autobusa "Niš ekspresa", rečeno je dopisniku RTS-a u policiji.  

18.10 – Otvorena traka auto-puta od Leskovca ka Beogradu, a zatvoren saobraćaj iz smera Beograda od Leskovca do Niša, javlja dopisnik RTS-a.

17.30 - Brzom reakcijom pripadnika žandarmerija, uklonjena su sva vozila sa kolovoza kod Niša i omogućen je protok saobraćaja, rekao je komandant odreda Žandarmerije u Nišu Nenad Šćepanović.  

Tanjug

Zbog snega i olujnog vetra koji je na prilazima Nišu, na auto-putu, formirao smetove, saobraćaj je u povremenim prekidima jutros od osam sati. Kilometarske kolone formirale su se tokom dana iz gotovo svih pravaca, od juga i istoka ka severu, ali i iz pravca Aleksinca ka Nišu

PA SRAM VAS BILO, BRE! TV N1 se bezudušno sprdala sa ljudima zatočenim u smetovima i Žandarmerijom koja ih je spasavala!

KOMANDANT ŠĆEPANOVIĆ PODNEO RAPORT: Žandarmerija uspešno deblokirala put!

ZAVEJANI PUTEVI SRBIJE: Ne krećite na put bez potrebe, potpuna obustava saobraćaja od Aleksinca do Leskovca!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
KoleM

pre 7 godina

Pa normalno da se sve raspada kad su svugde zaposlili stranačke aktiviste.

baba

pre 7 godina

poptpuno nesposobna vlast i ljudi koji su oni postavili ....bez znanja sa kupljenim diplomama ,bez obraza,stida ,srama ,rodoljublja,poslovnosti nikad nije bilo ovako ....nikad sad nek uzmu bdp pa nek podele ovim na auto putu

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set