• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

09.01.2017

06:57

SNEG PADA, MINUS ŠTIPA! I danas LEDENI DAN, evo kad nas tek očekuje OTOPLJENJE!

Vesti

SNEG PADA, MINUS ŠTIPA! I danas LEDENI DAN, evo kad nas tek očekuje OTOPLJENJE!

Podeli vest

U Srbiji će danas biti oblačno, mestimično sa snegom. Na severu će po podne padavine prestati, dok će uveče i tokom noći doći do delimičnog razvedravanja




Vetar slab i umeren severozapadni, ujutru i pre podne na istoku i u planinskim predelima povremeno jak. Jutarnja temperatura biće od -18 do -10, najvisa dnevna od -11 do -6C.

Republički hidrometeorološki zavod upozorava da će do srede na području Srbije biti ledeni dani, sa jutarnjim temperaturama od -18C do -10C, lokalno i niže, u planinskim predelima oko -25C, a sa najvišim dnevnim temperaturama od -12C do -5C.

U Beogradu će danas biti oblačno, povremeno sa slabim snegom. Po podne će padavine prestati, a tokom noći doći će do delimičnog razvedravanja. Vetar slab i umeren severozapadni. Jutarnja temperatura oko -10, najviša dnevna oko -7C.

Prema prognozi za sedam dana, do srede će biti veoma hladno, zatim će doći do postepenog porasta temperatura. 

Do četvrtka će biti umereno do potpuno oblačno i u većini mesta suvo. U utorak i sredu provejavanje slabog snega očekuje se na jugu i istoku, a u četvrtak na severu zemlje. 

Zatim, do kraja peiroda, oblačno sa snegom, a samo će u petak padati kiša koja će se ponegde lediti pri tlu.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set