• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. T.

11.01.2017

09:51

(FOTO) DRAMA NA KUKAVICI! Pogledajte kako su hrabri vatrogasci SPASILI BOLESNU ŽENU IZ SMETOVA!

Vesti

(FOTO) DRAMA NA KUKAVICI! Pogledajte kako su hrabri vatrogasci SPASILI BOLESNU ŽENU IZ SMETOVA!

Podeli vest

Vatrogasno - spasilačka ekipa evakuisala je iz Gornjeg Jabukova na obroncima Kukavice, ženu staru 27 godina, koja je morala na hitne preglede u bolnicu u Vranju

Vatrogasci su se probijali preko tri kilometra do mahale Priče u ovom selu, kako bi došli do kuće u kojoj živi ova mlada žena.

S. T.

- Primili smo poziv i odmah krenuli, put je jednim delom bio očišćen, ali samo do seoske crkve, koja je od Vladičinog Hana udaljena oko pet kilometara.  Odatle smo krenuli pešice preko smetova, i stigli do kuće. Žena je već imala operaciju noge, nije mogla da se kreće ni po čistom putu, a kamo li nekoliko kilometara preko snega.

S. T.

Morala je hitno da se javi  na preglede u bolnici u Vranju. Mi smo je evakuisali do Vladičinog Hana, a u pomoć  je pritekla i ekipa hitne pomoći - priča jedan od vatrogasaca.

Inače, ovo je drugi slučaj evakuacije bolesnih iz planinskih sela u opštini Vladičin Han, od kada je proglašena vanredna situacija u nedelju.
  

S. T.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mile

pre 7 godina

Cestitam hrabrim ljudima na Covecnosti i profesionalnom radu.

zoran

pre 7 godina

Zar je moguce da ovakve slucajeve ne mozemo helikopterom resavati..? Srbija pod hitno treba da nabavi 3-4 ambulantna helikoptera, ne vojna vec cisto medicinska koji su opremljeni kao manja ambulanta. Imamo mnogo zabacenih sela i tom narodu je pomoc , cesto, veoma hitno potrebna.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set