• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer.rs

12.01.2017

10:57

(VIDEO) ODGOVOR HULIGANA KOJI SU SE "OBRAČUNALI" SA INTERFONOM: Eto, došlo nam da budemo face!

Vesti

(VIDEO) ODGOVOR HULIGANA KOJI SU SE "OBRAČUNALI" SA INTERFONOM: Eto, došlo nam da budemo face!

Podeli vest

Drago M. (21) i Vukašin L. (19) iz Novog Sada su huligani koji su 1. januara oko tri sata ujutro uništili interfon i oštetili kameru na jednoj stambenoj zgradi u Ulici Đorđa Magaraševića u Novom Sadu

Njih dvojicu je identifikovala policija i tereti ih za krivično delo uništenja i oštećenja tuđe stvari i prekršaj iz Zakona o javnom redu i miru.

Mladići su brzo uhapšeni posle objavljivanja snimka incidenta na društvenim mrežama koji je brzo postao jedan od najgledanijih.

Drago i Vukašin su juče u skraćenom postupku privedeni sudiji u Prekršajnom sudu u Novom Sadu.

- Bili smo pijani. Ne znamo zašto smo to uradili. Pa eto, došlo nam da budemo face - rekli su i Drago i Vukašin.

Sudija ih je kaznio sa po 150.000 dinara. Međutim, ni Drago ni Vukašin nisu imali da plate, te im je novčana kazna preinačena u 60 dana zatvora i odmah su sprovedeni na odsluženje zatvorske kazne.
Inače, kako saznajemo, mladići koji su u novogodišnjoj noći u kratkim rukavima na debelom minusu napravili incident već imaju nekoliko prijava. Drago M. ima i krivičnu prijavu za tešku povredu i šest prekršajnih prijava za drsko i bezobzirno ponašanje i nenošenje lične karte, dok Vukašin L. ima jednu prijavu za učestvovanje u tuči i jednu prekršajnu prijavu.

(VIDEO) NOVOSADSKI HULIGANI U RATU PROTIV INTERFONA: Pijani magarci se iživljavali ne znajući da ih KAMERA SNIMA!

Draga i Vukašina kamera je snimila dok su demolirali ulaz u zgradu. Njima očito nije bilo dovoljno što su pokidali intrefon dok sve to snima sigurnosna kamera, nego su se dva puta vraćali da ga dokusure. Vrhunac priče je to što su se na kraju se vratili maskirani kako bi pokušali da unište kameru.

Njih dvojica su na kraju ispali smešni jer dok su uništavali interfon, nisu krili lica, ali kada su se vratili da dokrajče kameru, tad su skinuli majice s kratkim rukavima, i pokušali da prikriju lice, ne razmišljajući da ih je kamera već u dva navrata snimila.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Srbijaaa

pre 7 godina

Ovo je bes, mladi nemaju gde da utrose višak energije i dolazi do ovakvih stvari, i biće ovoga sve više. Po meni koliko su oni krivi, duplo je više kriv sistem ove države tj država. Nekada ne davno oni bi sada bili uveliko u Vojsci na straži, na terenu vršili obuku, pomagali stanovništvu u ovim teškim danim, pa posle vojske bi bili ko male mace i nikom ne bi ni u snu palo nešto ovako na pamet.

Dara

pre 7 godina

Ja bi njima razlupala face,pa da bas budu face.

Duško

pre 7 godina

Greška druže "Srbijaaa" nije sistem, nikad nije bio ni zadužen za vaspitavanje dece, Roditelji i porodica su osnov svakog društva. Tu je greška, nije ni škola, ona je dužna da ga nuči i osposobi za rad i život, a porodica da ga nauči da to pravilno shvati, nije tu milicija da bi učila huligane mamirima...... maniri se uče u porodici, krajnje je vreme da prestanemo da krivimo druge i priznamo svoje neuspehe u vaspitanju svoje dece.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set