• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

13.01.2017

10:47

(VIDEO) EVROPO, TI OVO SAMO GLEDAŠ?! Albanci palili srpsku zastavu u Ženevi!

Vesti

(VIDEO) EVROPO, TI OVO SAMO GLEDAŠ?! Albanci palili srpsku zastavu u Ženevi!

Podeli vest

Albanci sa Kosova i Preševa zapalili su u Ženevi srpsku zastavu zbog hapšenja bivšeg komandanta OVK i nekadašnjeg kosovskog premijera Ramuša Haradinaja u Francuskoj po poternici Srbije

Agencija "Preševa Jone" prenosi da je u Ženevi srpska zastava spaljena od strane albanskih imigranata sa Kosova i Preševa.

Na snimku se vidi kako dva lica pale srpsku zastavu, koju su sami nacrtali i na kojoj ćirilicom stoji ispisano "Srbija".

Nakon prvih poteškoća da je zapale dolivaju zapaljivu tečnost kako bi brže izgorela.

Francuski sud u francuskom gradiću Kolmar je Haradinaja juče pustio uz kauciju, oduzevši mu pasoš i naloživši mu da se dva puta nedeljno javlja nadležnoj policijskoj upravi, da na slobodi čeka odluku na zahtev Srbije za njegovo izručenje.

Albanci su proteklih dana u više gradova, od Njujorka do Beča,demonstrirali protiv hapšenja Haradinaja, a šef srpske diplomatije Ivica Dačić, na osnovu dobijenih upozorenja, ukazao je da bi moglo doći do napada na diplomatsko-konzularna predstavništva Srbije.

Srbija je pre dva dana poslala Francuskoj zahtev za izručenje Haradinaja, a juče je prosledila i dopunu zahteva sa pratećom dokumentacijom i novim dokazima.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Filip

pre 7 godina

Ceo svet zna za zlodela prema Srbima i svi cute.Srbija je isporucila Milosevica,Lukica,Seselja,Mladica,Pavkovica,Lazarevica da bi se ispostovao Haski tribunal i nasi politicari dodvorili zapadu a nasuprot osudjenim Srbima zlotvori i koljaci setaju Hrvatskom,Bosnom i Kosovom.Pod hitno bi trebalo prekinuti pregovore u Briselu i vratiti pregovore po rezoluciji UN 12 44 i povratiti oduzeto i priznato na KIM.

Rista

pre 7 godina

Kako vam narode nije vec jasno da siptari to sve rade uz njihovo dibrenje. Evropa=kurva\n

slobodan

pre 7 godina

ma nije problem sto evropa gleda, jeln te jel presevo u srbiji, odnosno u[presevskoj dolini], da li ce se migranti kada ih budu vratili u srbijuu, nastaviti normalno da zive u [presevskoj dolini].

goca

pre 7 godina

Gledacemo i mi kako gore vase kuce. Pravda je spora ali dostizna.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set