• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

15.01.2017

10:36

GDE JE KAZNA ZA OVAKAV ZLOČIN?! Ostavio životinje da se smrzavaju iako ima gde da ih smesti!

Vesti

GDE JE KAZNA ZA OVAKAV ZLOČIN?! Ostavio životinje da se smrzavaju iako ima gde da ih smesti!

Podeli vest

Prema rečima stanovnika Alakince, pored lokalnog puta Surdulice, nesavesnog vlasnika krava, koje već dvadesetak dana borave na livadi u snegu i na niskim temperaturama, nekoliko puta su prijavili nadležnim insitucijama, ali njihove reakcije su izostale

Prema priči meštana, četiri krave i dva teleta borave na livadi, gde i spavaju, dok se hrane oskudnom travom pomešanom sa njihovim izmetom.

- Da bi utolile žeđ nogama razbijaju led na retkim mestima i piju vodu - objašnjavaju meštani.

Njihov vlasnik, čija je kuća na nekoliko stotina metara od mesta gde se nalaze, retko ih obilazi. On tvrdi da u štali ima još 10 krava i da za ove na livadi nema mesta.

Alakinčani kažu da ove krave već nekoliko godina ovako ostaju preko zime, i da su otporne na niske temperature, te da im zima ne škodi.

Oni navode da su nesavesnog vlasnika prijavljivali nekoliko puta nadležnim institucijama, ali da su njihove reakcije izostale.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Srbija

pre 7 godina

Strasno i nikakve reakcije nadleznih?!!!!Oduzeti mu sve zivotinje i jos ga debelo kazniti i zabraniti mu uopste drzanje zivotinja. Boze, kakav necovek!

Pik

pre 7 godina

Voleo bi da ovi sto su ti dali minus za komentar prespavav jednu noc vani

pauna

pre 7 godina

odmah zaplena i podeliti siromasnima.oni bi ih cuvali,da li e mi pretvaramo u ljude monstrume jezim se.

Laza Lazarević

pre 7 godina

odmah ZAPLENA i da se podeli BOGATIMA kao i sve u zlatnoj Srbiji !!!

zoran užice

pre 7 godina

Beograđani zaboravili na poreklo,ko su i odakle su.Kada bi pozvali svoje rođake na selu saznali bi da hladnoća govedima uopšte ne smeta i da je ovo više nego normalno.Ne možemo donositi zaključke na isnovu našeg osećaja hladnoće.Ovcama i govedima ovi mrazevi ne smetaju sem jagnjadima i teladima ali samo u prvih 7 dana po rođenju,posle toga normalno idu na hladnoću.Moje kučence u dvorištu je na -14 izvuklo ćebe iz boksa i leglo napolju,na snegn

UFOLOG

pre 7 godina

U podunosti se slažem sa tobom. Ovi što daju minuse u suštini ne znaju o čemu se radi i nisu gledali reportažu. Vlasnik stoke ih je izveo da bi ih nahranio jer nije moguće da dopremi hranu(seno za Beograđane) u štalu. Vlasnik ovih goveda ih je kasnije vratio u štalu što je i rekao da će učiniti u reportaži.

dzaja

pre 7 godina

Optimalna temperatura kod krava je 5 stepeni u plusu kada su vezane u staji,kada su slobodne ni minus 30 im ne smeta.Svojim ocima sam gledao u kanadi kako se krava teli na minus 35c usred zavejanog pasnjaka i tel ostaje sa majkom,vlasnik ne pokusava cak ni da ga osusi i utopli jer kaze da su one navikle i da njima ta temperatura u minusu ne smeta.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set