• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R. Barjaktarević

29.01.2017

00:30

GAŠIĆ U HUMANOJ MISIJI: Deci iz romskih naselja uručio 100 zimskih jakni!

Vesti

GAŠIĆ U HUMANOJ MISIJI: Deci iz romskih naselja uručio 100 zimskih jakni!

Podeli vest

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Bratislav Gašić posetio je sa saradnicima romska naselja Marko Orlović i Panjevac u Kruševcu i povodom Savindana mališanima iz ovih naselja uručio zimske jakne. Podeljeno je 100 zimskih jakni deci uzrasta od jedne do tri godine

- Voleo bih da oni koji su pravili proteste, pravlili manifestacije, palili sveće ovde ispred ovog mosta, razne nevladine organizacije, razne Milićke, razne Nataše Kandić, razni zaštitnici građana, da ovako dođu i da deci podele poklone za ovakao lep praznik kakav je Sveti Sava.

Radojica Barjaktarević

Naselje Panjevac jedno je od četiri romska naselja u Kruševcu, a Gašić je prilikom obilaska ovog naselja najavio  velike radove početkom proleća.

Radojica Barjaktarević

Za infrastrukturno uređenje Panjevca sredstva su obezbeđena iz gradskog budžeta za glavnu i dve poprečne ulice, a Evropska unija iz IPA fondova opredelila je sredstva u visini od milion evra, koja će biti utrošena za  završetak kompletne infrastrukture i izgradnju uslovnih stambenih jedinica.

- Cilj nam je da životni uslovi za sve sugrađene budu jednaki, a ovim investicijama pomoćićemo ljudima koji žive u Panjevcu,  istakao je Gašić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nemanja

pre 6 godina

BIA mora biti apsolutno neutralna, dobar potez Gasica !

OljaK

pre 6 godina

ispravan potez Gasica,sve cestitke na novoj funkciji

rade lukic

pre 6 godina

svaka cast bati gasicu jedini covek koji je nesto uradio i radi za krusevac.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set