• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R. Barjaktarević

09.02.2017

21:07

POLJUBI ME NA MOSTU LJUBAVI: Takmičenje za najduži poljubac 14. februara u Vrnjačkoj banji

Vesti

POLJUBI ME NA MOSTU LJUBAVI: Takmičenje za najduži poljubac 14. februara u Vrnjačkoj banji

Podeli vest

Takmičenje u najdužem poljupcu biće održano po deveti put u Vrnjačkoj Banji, 14. februara na Mostu ljubavi

Učesnike očekuju vredne nagrade: za pobednike Wellness vikend boravak u Hotelu " Kralj " u Vrnjačkoj Banji, Frikom proizvodi, Ravanica slatkiši, tretmani u wellness centru "Fons romanus,, , svečane večere u restoranima i picerijama, intimno rublje......

Ove godine je ustanovljena i nova nagrada " Najlepši za najlepše ", tj, predstavnici najekskluzivnijeg hotela u Vrnjačkoj Banji " Solarisa " dodeliće romantični wellness vikend za najlepši par. U čast zaštitnika vinogradara Sv. Trifuna, će se deliti kuvano vino i rakija u organizaciji ,,Vino Župe,, , a takođe će biti i prigodan program posvećen vinu.

Radojica Barjaktarević

Pevaće se pesme u čast vina, a devojke u narodnoj nošnji deliće proizvode ovog giganta iz Župe. U restoranima ( "Deda Jevrem" , " Tri Golubice", " Minjon " i "Gočko" ) biće tematske muzičke večeri posvećene vinu i zaljubljenima.

- Zima nam je pokazala svoje zube, i nekako je normalno da tražimo blizinu druge osobe i neograničeno opuštanje, a pravo mesto za to je Vrnjačka Banja i takmičenje u najdužem poljupcu. Neka vam to bude ideja za ovogodišnji Sveti Trifun i Dan zaljubljenih. Ovo je pravi način da rasplamsate svoju ljubav, poljupcima na javnom mestu - kaže Goran Karavesović iz Turističke organizacije Vrnjačke banje koja organizuje ovaj događaj.

Radojica Barjaktarević

Rekord u najdužem poljupcu drži par iz Kruševca Irena Alurac i Đorđe Božić . Oni su se 2015. godine ljubili 101 minut. Pobednici će biti izabrani u 3 kategorije, i to najduži poljubac, najatraktivniji i najstariji par.

Prijavljivanje za ovogodišnju manifestaciju je u toku, a svi koji žele da se prijave mogu to učiniti na telefone Turističke organizacije 036-611-105, ili lično na dan održavanja manifestacije.

Organizator manifestacije je Turistička organizacija Vrnjačke Banje, a pokrovitelj Skupština opštine Vrnjačka Banja. Slogan ovogodišnje manifestacije je „ Probudite svoja čula jer ljubav je u ukusu, mirisu i posebnim doživljajima „. 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Petar

pre 7 godina

Dan zaljubljenih ne postoji, vec katolicki praznik Sv. Valentin! Zasto se u Srbiji, sa vecinskim pravoslavnim stanovnistvom, propagira katolicki praznik.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set