• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

23.02.2017

07:04

VOZAČI, OPREZ! Dobra vidljivost, ali mogući odroni!

Vesti

VOZAČI, OPREZ! Dobra vidljivost, ali mogući odroni!

Podeli vest

Neočekivano visoke temperature za ovo doba godine, više sunčanih intervala i dobra vidljivost, uslovljavaće dobru prohodnost puteva, ali zbog toga dolazi do otapanja snega, posebno u višim planinskim predelima, a samim tim i do vlažnih kolovoza, zbog čega se vozačima savetuje da budu oprezni, saopštio je jutros AMSS

Nagli porast dnevnih temperatura predstavlja opasnost zbog mogućih odrona zemlje i kamena, koji su učestali baš kada dođe do ovakve promena vremena, a posebno treba biti oprezan noću kada je vidljivost ograničena.

Vozačima se savetuje da uspore vožnju kako bi na vreme reagovali i sigurno i bezbedno zaustavili vozilo i izbegli eventualnu opasnost.

Na odrone treba računati na putevima pored Ibra i Drine, mogući su u ovčarsko-kablarskoj klisuri, a vozite opreznije i na đerdapskoj magistrali, na putevima kroz stenske useke i klisure, kao i onim koji vode u planinske predele.

Putari vredno i intenzivno rade na čišćenju i popravljanju kritičnih deonica koje su se tokom ovih zimskih i ledenih dana oštetile, dok na pojedinim nastavljaju sa započetim radovima.

U periodu od 7 do 17 časova, na delu državnog puta I A reda broj 1, u oba smera, izvodiće se radovi na sanaciji oštećenog kolovoza, na deonici od petlje Vodanj do petlje Dobanovci.

U toku izvođenja radova za saobraćaj će biti naizmenično zatvarane krajnja leva preticajna saobraćajna traka i vozna saobraćajna traka.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set