• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs/informer.rs

25.02.2017

09:04

PAS NAPAO DEVOJČICU (9) U NOVOM SADU! Rastrgao joj usne i izbio zube, GRAĐANI UZALUD JURILI VLASNIKA!

Vesti

PAS NAPAO DEVOJČICU (9) U NOVOM SADU! Rastrgao joj usne i izbio zube, GRAĐANI UZALUD JURILI VLASNIKA!

Podeli vest

Na moju ćerkicu (9) skočio je pas japanska akita i uhvatio je za usne. Napravio joj je užasne povrede i izbio zube. Ona je operisana u Dečjoj bolnici i sada se nalazi na kućnom lečenju, priča Novosađanin Vido Rađenović

On kaže da se napad dogodio u nedelju oko 18 časova u Ulici Veselina Masleše u novosadskom naselju Detelinara.

Na tom potezu napravljeni su igralište za decu, teretana i ograđeni prostor za sve.

- Ćerkica se šetala sa drugaricom na igralištu za decu. Vlasnik je sedeo i jednom rukom kuckao na mobilnom, a drugom držao psa bez korpe na povocu. On je iznenada skočio i uhvatio mi dete za usta. Krv je šiknula, a on je, kako svedoci pričaju, pogledao kuče i rekao: "Vidi šta si uradio!" i ne obazirući se na zapomaganje mog deteta - ogorčeno priča Rađenović.

(FOTO) STRAVIČAN NAPAD RAZJARENE ZVERI: Ovako izgledaju povrede dečaka iz Smedereva koga je izujedao staford!

Odmah su dotrčali roditelji koji su bili sa decom, a on je ustao i pošao sa psom.

- Ljudi su vikali: "Stani, gde bežiš!", a on je počeo da trči sa kerom. Pokušali su da ga fotografišu, ali s obzirom na to da je trčao, fotografija je veoma loša - kaže uznemireni otac dodajući da ga o slučaju obavestio komšija.

POMAHNITALI PAS NAPAO DEČAKA U SMEDEREVU, ujedao ga po butinama i rukama, prolaznici ga JEDVA SPASLI!

Kada je stigao, šokirao se prizorom.

- Ćerka krvava, plače... Užas! Hitna nas je odvezla u bolnicu, gde su je odmah operisali - navodi on.

Kako kaže, ne može da shvati da vlasnik psa još nije pronađen. U celom Novom Sadu veom je mali broj pasa te vrste, s obzirom na to da je poznato kakvi su mužjaci te rase. Građani koji su bili prisutni kažu da mladić ima 20-ak godina, da je visok od 175 do 180 centimetara i da je mršav, a da je pas belo-zlatnih boja.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set