• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

11.03.2017

08:04

SAOBRAĆAJ: Ako krećete prema planinama, PONESITE LANCE ZA SNEG!

Vesti

SAOBRAĆAJ: Ako krećete prema planinama, PONESITE LANCE ZA SNEG!

Podeli vest

Prohodnost puteva je dobra, mada saobraćaj usporava povremena kiša u pojedinim krajevima koja uslovljava mokre kolovoze u nižim predelima, dok će vozačima koji planiraju put u više planinske predele centralne i zapadne Srbije, zbog snega koji povremeno provejava na području Kopaonika, Sjenice i Zlatibora bti potrebna zimska oprema

U tim oblastima, u jutarnjim satima i tokom noći, dolazi do stvaranja poledice zbog nižih temperatura, zbog čega se vozačima savetuje poštovanje ograničenja u brzini.

Razlog za sporiju vožnju su, pored mokrih kolovoza i mogući odroni na putevima koji vode kroz stenske useke.

Kako se navodi u saopštenju AMSS, danas će se izvoditi radovi na istovaru cevi u okviru projekta zida za zaštitu od buke, na državnom putu I A reda broj 1 (gradski deo), deonica od Hitne pomoći do isključenja za Ulicu Kneza Miloša. Saobraćaj će biti izmenjen u vremenskom periodu od 7 do 12 sati u smeru Beograd-Šid, a za saobraćaj će biti zatvorena desna (zaustavna) saobraćajna traka.

Sutra će se izvoditi radovi na sanaciji oštećenog kolovoza na državnom putu I A reda broj 1 (auto-put E-75), na mostu Gazela, u smeru Beograd-Niš, u vremenskom periodu od 22 do pet sati ujutru. 

U toku izvođenja radova za saobraćaj će naizmenično biti zatvarane krajnja leva i srednja (vozna) saobraćajna traka. Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije RS na graničnim prelazima, na putničkim terminalima, trenutno, nema dužih zadržavanja od 20 minuta.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set