• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta/Informer.rs

22.04.2017

18:33

AMSS: Vozači oprez, kolovozi i dalje mokri i klizavi!

Vesti

AMSS: Vozači oprez, kolovozi i dalje mokri i klizavi!

Podeli vest

Iako su padavine u Srbiji prestale, Auto-moto savez vozačima i večeras savetuje veći oprez usled i dalje mokrih i klizavih kolovoza

Metereolozi skreću pažnju na moguć mraz u večernjim satima u višim planinskim predelima, zbog čega se vozačcima savetuje da smanje brzinu i povećaju odstojanje od vozila ispred njih. 

Saobraćaj je umerenog intenziteta i odvija se bez zastoja i posebnih obustava, ali s vozači upozoravaju na moguću pojavu odrona, kojih je bilo između Kraljeva i Raške pored Ibra, na Ðerdapskoj magistrali od Velikog Gradišta ka Donjem Milanovcu i Kladovu, a česti su i na putevima Drinske magistrale.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima, na putničkim terminalima nema dužih zadržavanja od 30 minuta, osim na prelazu Batrovci sa Hrvatskom i Bačkim Vinogradima sa Mađarskom gde se čeka oko sat vremena.

Na teretnim terminalima čeka se jedino na GP "Horgošu" oko 180 minuta na izlazu iz zemlje.
 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set